Elf0305- Rolria boyumda yok kız 😂🤭 1.57 im ha 😂suratım sivilce tarlası oldu ergenken bile çıkmazdı tüyler çoğaldı eşimle aynı nerdeyse tüylerim var 😂 bana hamilelik yaramadı saldım kendimi 🤮😂😂
Rolria Elf0305- ahaha inanın aynı 3 uç ay tarlaydı ben hakiki gül suyu ile sabah akşam kontrol altına alabildim.Ama tüyler benim renksiz olanlarda renkleniyor siyaha dönüyor .Bazen eşime diyorum hayatım renklensin derdim başladı kıllarımdan 😂
1minik_mucizem 33 haftalık hamileyim 50 kiloydum 47 ye düştüm ama şimdi 60 kiloyum Çok mu kilo almışım 🤔
Happybaby_27 14+4 2 kilo aldım sanırım iyi ilerliyorum inşallah bu şekilde devam eder tabikidr en öncelik bebeğimizin sağlığı🌸 kilo fobim var ama alıpta verememek korkutuyor
Rolria Happybaby_27 Korku illa ki oluyor ne kadar ilk öncelik onlarda da olsa ilk biz mutlu olacağız ki bebeklerimiz eşimiz mutlu olacak.Ama veririz ya alırken sağlıklı alalım da benim gibi sarmazsanız çikolataya daha kolay verirsiniz eminim.
H-melek Rolria tartıda ben de suç aradım😂 tatlı da yemiyorum. Multivitamin, kan ilacı, omega3 ve D vitamini takviyesi alıyorum onları kullanmaya başladıktan sonra oldu olanlar ama bebişim iyi olsun da ne yapayım galiba alışmam lazım bu duruma:)
Rolria H-melek ah evet onların sağlığı öncelikli vitaminler çok aldırır cidden sağlıklı olalım da suç yine tartıda kalsın 😁
tgb94 Rolria ya ben tatlı yiyemiyorum hiç içim almıyor paketli herşeyden de uzak durmaya çalışıyorum aylardır cips yemedim ama patates kızartması falan gidiyor 😂
Rolria tgb94 ohh oraya hiç girmiyorum.Hiç aram onlarla olmazdı yapmaya üşenirdim çünkü. Şimdi kekler börekler kendi kendime gün yapıyorum 😂
Tkn123 Haftadayım 15 kilo aldım onlar için değer bu kilolar hiç takmıyorum biran önce kavuşalım die günleri sayıyorum hep rabbim hepimizin evlatlarını hayırlısı ile kucağımiza almayi nasıp etsin
Rolria Tkn123 Aminn herbirimiz sağlıkla alalım haklısınız kilo verilir 3 ay tutarsın boğazını yine verirsin.Önemli olan onlar illa ki🙏🏻
Karsesi Tkn123 ay sonunda benim gibi biri 😀 oludukça ülen dedim ben niye böyleyim 36 haftadayım 17 kilo aldım ve dogru düzgün yemediğim halde, demekki iştahım olsa midem izin verse yüz kilo olucam
Rolria nurkal Bebeğimiz alıyorsa sağlıklı bence şuan ki kilonuz çok güzel ama daha zayıflarsanız doğumdan sonra o bağışıklık içinde iyod değil .160 boyundakiler için ideal kiloların 48 ile 52 arası diye bilmekteyim tabi bu yağ kas oranı derken değişiklik illa gösteriyordur .Sağlıklı olunda cidden 🙏🏻
Rolria Ght ahaha sigarayı bıraktım tatlı kadar zorlamıyor inanın bugün yediğim tatlılar yarın öbür gün tırmalayacak 😅
Elf0305- Rolria ahahahah 😂😂😂🤭 kıl konusunda müzdaribim bende eşimle yarışacaz nerdeyse ama gül suyu aklımda bulunsun benimde ☺️😂😂🌸
alenrenas1 Rolria 60 kiloyla hamile kaldım boyumda 1,68 33+5 haftalık olduk toplamda 9 kilo almısım 😅