Rolria tgb94 Peki öyle olsa da açlığa dayana biliyor musunuz?Ben gece kalkıp yediğimi biliyorum sinirleniyorum kan şekerim düşüyor sanırım 🤷🏻♀️
tgb94 Rolria ana ve ara öğün şeklinde ilerlemeye çalışıyorum pek acıknıyorum boş bırakmıyorum kendimi çünkü 😅 acıkırsam da kuruyemiş muz salatalık falan yiyorum ki daha hızlı almayayım kilo diye ama çok acıkırsam da tost yapıyorum vallahi napayım😅
Rolria tgb94 Bende böyle yapıyorum ama bunlarla doyamayıp tatlı ve bazen cok nadir cips yiyorum sanki çok doyurucular da 🤷🏻♀️😅
Rolria Twinsmom2021 Valla ne kadar zayıf olmakta alıyorlarmış. HEM doktorum iki canlıyım iki kişilik yenmeliyim düşüncesine çok karşı. Sağlıkla besleniyormuşsunuz illa ki alıyorlardır.Doktorunuz ne diyor peki kiklâlarına.Allah sizede kolaylık versin iki can taşımak endişenin iki kat olması.Sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻
Gulsum1205 Rolria olabilir ikinci de çok alınıyormuş Bn ilk te seker çıkmıştı hep dyet yapmıştım bunda hiç bsey yapmıyorum
Elf-Brcntrk Nurcan_dogan ben de daha 18 haftalık.53 ile hamile kaldım 60 kg yum yemem anormalce değil ama önceden pek iştahlı değildim iştahım arttı daha ne kadar alırım acaba :(
Rolria H-melek işte bu durum bende de ilk 2 ay kilo almadım 3 ay bir kilo ve 4 ayda 2 kilo (toplamda 3 kilo)olunca endişe doğurdu.Tartida bile suç aradım ama asla yediğim tatlılarda aramadım 😅😂
H-melek Rolria tartıda ben de suç aradım😂 tatlı da yemiyorum. Multivitamin, kan ilacı, omega3 ve D vitamini takviyesi alıyorum onları kullanmaya başladıktan sonra oldu olanlar ama bebişim iyi olsun da ne yapayım galiba alışmam lazım bu duruma:)
tgb94 Rolria ya ben tatlı yiyemiyorum hiç içim almıyor paketli herşeyden de uzak durmaya çalışıyorum aylardır cips yemedim ama patates kızartması falan gidiyor 😂
Ght 32+5 deyim 6 kilo vermiştim 5ini geri aldım bakalım son haftalar baya katlamalı alınıyor kilolar sağlık olsun napalim 😍
Rolria Elf0305- Bence iyi sağlığınız ikinizinde yerinde ise😊Boyunuz ama uzunsa biraz daha alırsınız umarım. Kendinizi nasıl sevecekseniz o kiloda olun 😊🙏🏻
Elf0305- Rolria boyumda yok kız 😂🤭 1.57 im ha 😂suratım sivilce tarlası oldu ergenken bile çıkmazdı tüyler çoğaldı eşimle aynı nerdeyse tüylerim var 😂 bana hamilelik yaramadı saldım kendimi 🤮😂😂
Ght Rolria ah ahh o tatlılardan oluyor ne oluyorsa n güzel ilk 20 hafta tiksinmis ağzıma sürmemiş tim gidişi suskun olmuştu dönüşü muhteşem oldu ki sorma😁😁
Rolria Ght ahaha sigarayı bıraktım tatlı kadar zorlamıyor inanın bugün yediğim tatlılar yarın öbür gün tırmalayacak 😅