Nur_guzel Gamze8 elimizde olan bişey diyil gece bile uymak istemiyorum hep yemek istiyorum 90 kilo olurum artık bu gidişle 🤗
Yeni474747 47zeynep47 ilk 3 ay yürüyemedim zaten hiç.. uzun yürüyüşler sakıncalı bile olabilir. Yürümeye ilk 3 ay bitince başladım kademe kademe arttırdım süreyi. Şimdi normal geliyor
Yeni474747 47zeynep47 ilk 3 ay yürüyemedim zaten hiç.. uzun yürüyüşler sakıncalı bile olabilir. Yürümeye ilk 3 ay bitince başladım kademe kademe arttırdım süreyi. Şimdi normal geliyor
47zeynep47 Yeni474747 aynen benim.riskim var diye fazla hareket etme diyor zaten ama iki çocuk ev var yani dururark olmuyor 🤦😅🤪
47zeynep47 Yeni474747 aynen benim.riskim var diye fazla hareket etme diyor zaten ama iki çocuk ev var yani dururark olmuyor 🤦😅🤪
Busesaglamm MKycgl İnşallah canım benimde ilk gebelik kendimi hiç tutmuyorum canım ne çekerse yiyorum sağlıkla doğsundaa 😍
Cgdm0106 zepbjk aldığım kilo 28 di. Geri giden 26. Ve şuan 2. Prensesde de alıyorum hiç de takılmıyorum çünkü önemli olan bebişimiz 😇 doğduktan sonra sıkıntı kalmıyor gidiyor 🤗
Yeni474747 47zeynep47 o zaman yürümek kadar sayılır zaten benim ilk bebeğim nasipse evde pek işim olmuyor bide yürümezsem iyice hareketsiz kalırım 😊
Ysmnkrmm20 Rolria 28.haftadayım ,50 kiloyla hamile kalmıştım şuan 55 inşallah böyle devam edebilirim 🙏
Rolria didem1234 Yok yok geneli öncesi zorlu olanlar ilk kusarak zayıflayıp sonrası geri alan.Digerleride genel de çok dikkat ediyormuş bayılmayın aman 😂
ElifSoyer 23 haftalık bugün tam. 2. Hamileliğim. 7 kilo aldım. Pandemi bize neler ettin :( ilkinde bu kiloyla doğuma girmiştim. Umarım hızla verebilirim doğumdan sonra
Mavilotta Rolria Eğer takip edersen Facebook ta Sultan ile Sağlık Beslenme diye bir sayfa var pratik açıdan çok yardımcı olur sana takip etmen 😊👍 Sultan ablaya da danışabilir sin. Hamile olup uygulayan çok kişi var