Naimekarakoc Ebru_123 hayır şeker yok ama düşük kilo ile hamile kaldım tahlillerde temiz çok şükür 🙏🏻 bir problem yok şimdilik 🤲🏻
yildizfero01 -manolya maşallah deyim😊😊 rabbim evlatları mızı hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yildizfero01 Kalbimm55 😀😀sağlıksız yemiyorum pasta tatlı cips île colayla hiç aram yok sut yoğurt peynir yiyorum ama çok su içiyorum gerçi yeterki sağlık olsun oğlumda 18 kilo aldım 3 ay dolmadan başlangıç kilomun altına düştüm
Kalbimm55 yildizfero01 Oh MaşAllah bende inşAllah veririm öyle aldıklarımı ,Su iyidir bence İç Bol bol Asıl az içmek sıkıntılı 😄
didem1234 Rolria Zaten sağlıklı besleniyorum. Aşırı bir yemem yok. Hamur işi, kızartma, fast food yemem. Sadece tatlıyı kaçırırım biraz arada. Yine de 5 kilo aldım 20 haftada. İnsanlar hamileliği 5 kiloyla bitirmiş bayılacağımmm🤦🏼♀️😂😂
Rolria didem1234 Yok yok geneli öncesi zorlu olanlar ilk kusarak zayıflayıp sonrası geri alan.Digerleride genel de çok dikkat ediyormuş bayılmayın aman 😂
Pembe-mavi Rolria saolun, evet çok zor geçti çok şükür şuan iyi. Son kontrolde şekerden dolayı göbek çevresi önden gidiyordu. Biraz da kiloluyuz. O yüzden şekere dikkat ediyorum. Resmen aç geziyorum. Ama olsun az kaldı. Evladım sağlıklı olsun bana yeter.
sosi5 ozgeacar kuzuyum istediğini ye iç kesinlikle ben 34 haftalık doğum yaptım 57 yel hamile kaldım 86 mı neydi doğurduğum oğlum 6-7 aylıktı 50 kiloya düştüğüm kilo sorun değil böyle düşünenlere kızıyorum sağ Salim alsınlar kucaklarına kilo verilir dert değil 💫
Tubiiko sosi5 valla yaZdıgınız bana umut oldu 53 ile hamile kaldım 75 oldum 32yim şuanda ben dert etmiyorum dedikte böyle yorumları okuyorum 5 kilo alıp doğuranlar var şok oluyorum biraz da üzülüyorum bu kilo gider mi napacağım diye herkes vermen çok zor diyor yeme artık diyorlar normal öğünlerimi yiyorum insanlar karışınca daha da sinir oluyorum 😬😬😬🙈
Yardima Rolria bende 12. Haftadayim 76 kilo ile kaldim suan 74 kiloyum ben kilo vermişim bazi kadınlarda bebek alıyormuş kiloyu ne zaman gitsem doktorum kilo vermişsin diyor yediklerimin bide haddi hesabı yok :D
H-melek EdaErkal kiloya alışkın değilim artık gece uyurken bacaklarım ağrıyor görünürde kilolu gözükmüyorum boyum uzun ama tartı değerleri bile endişe etmeme yetiyor. Bu 2 hafta da böyle devam ederse diyetisyenle çAlışmayı düşünüyorum
mucizeeem Kbra007 bende öyle valla hiç bilmiyorum 🙈 özellikle hamur işi yeme dedi yasak olduğundan mı ne canım daha çok çekiyor