191015 kahve-cekirdegim adetime 5 gün kala 18 di 3 gün sonra tekrar verdim 76 Çıktı 3 gün sonra tekrar verdim 750 çıkmıştı bi hafta sonra baktığımda 3250 çıktı ve aynı gün kesesini gördük
Tugcekkkkk kahve-cekirdegim ilk öğrendiğimde adete 3 gün kala 915ti.5+3te iki kese 7+3te ise bebekler ve kalp atışları duyuldu
Elfens Tugcekkkkk ben adetime 2 kala kan testi yapım 114.4 düşükmü acaba bir dış gebeliğim olmuştu sizleri görünce düşük geldi sanki benimki perşembe tekrar kan vericem doktora gidicem
Sisi kahve-cekirdegim inşallah herşey yolunda gidicek cnaım hiç merak etme 😇 1 hafta daha. Bekle doktora git
kahve-cekirdegim Sisi inşallah inşallah korkuyorum ilk gebeliğim 303dü sonra düştü hcg 2gün arayla sonra kimyasal dediler düştü ikincisi 30larda çıkmıştı o da aynı şekilde oldu bu 404 çıktı inşallah hayırlı sonuçlanır 🥺
kahve-cekirdegim Elfens evet herkesin yüksek sanki benimde adet günü 19du bugün ilk defa kan verdim 404 düşük mü acaba bizim 😣
Gullll35 kahve-cekirdegim adetimden bir gün önce 2700 olmuştu artık kontrole gerek yok dedi 4 gün geçince ultrason a girdim ve göründü😌 48 saatte bir 3 kat arttı hep
Melisa35 14 aralık da Benim adetim 3gün gecikince betam 872ydi 17 aralıkta bidaha kan verdim 9350 olmuştu 24 aralıkta doktora gideceğim
kahve-cekirdegim Melisa35 maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰 benim düşük mü acaba ya
Ozge1708 kahve-cekirdegim Canm fusukligu önemli değıl düşük te değil zaten artış hızı önemli. Benim tüp bebek olduğu için adet günü geçmiş falan pek önemli değildi. Ama adetle hesaplarsak adetten 2 gün öncesi olmuş oluyor ogrendogim sonuç.
kahve-cekirdegim Ozge1708 burada 1000 2000leri görünce düşük geliyor evet artış önemli hayırlısı bakalım inşallah iki gün sonra artar 🤲🏻
Melisa35 kahve-cekirdegim bende benim yüksek mi acaba ya diye düşünüyordum Rabbim ne verirse güzel verir en güzeli dua etmek rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
fasulyemsininannesi Bende ilk öğrendiğim de 4900dü ilk doktora gittiğimizde de 6+2 ydi görmüştük ve kalp atışını duymuştuk Elhamdülillah