Emel38 14 haftalık gebeyim sabah elma yerken bebeğim 2 kez pıt pıt etti.hareketlerinide hissederim inşallah.zaman geçmiyor sanki..
ysmkml Emel38 14.haftada ben de hissetmiştim ilk gebelikte pek olmaz deniyor ama 🙈 sonra biraz daha sert şekilde 16.haftada hissettim 😊
Purpura26 Emel38 Ben 9 haftalık hamileyim. Bir akrabamız aradı geçen gün bebeğin hareketlerini hissedersin artık diyor. Dedim çok erken değilmi daha. Ben hissediyordum dedi çok şaşırdım
ArasveAnnesii Emel38 Doğum yapalı 6 ay oluyor hamileliği, bu hisleri, bu heyecanı özlüyorum ara ara 😅
Esenhafsaduru Emel38 ahhh benmde 😔 bende öyle pıt pıt hissediyorm karnımda ara ara 13+4 üm. Erkrk bebek erken yapar diyolar ama blemiyorm omdan sordm cinsiyet
Smgeeee Esenhafsaduru benimde erkek canım 14 15 haftada hissedersin 20 haftalara doğru daha net hissediyorsun bebiş güçlendiği için Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏
Esenhafsaduru Emel38 bende sabah erken saate almstm ac gittim tatlıda hemedm uyku modu idi eller falan oynadıda bacakları acmadı 🙄
Emel38 Purpura26 zayıflar hissediyor.12. haftada oldu 1 kez pıt pıt sonra olmadı bugün olunca şaşırdım.
Purpura26 Emel38 Şeyi merak ediyorum o an onun bebeğinden geldiğini fark ediyorsun ya yani mesela karın guruldamasından farklı bir hismi? Bebekten geldiği ayırt ediliyor mu? 😊
Purpura26 Esenhafsaduru Evet iki tane var ikisi de erkek. Gondola binersin hani için gıdıklanır ya öyle bir his oluyor dedi
Emel38 Purpura26 bebeğin olduğu yer belli.cikinti gibi.orasi pıt pıt etti.o yüzden bebek dedim.sonrada olmadı..gaz belli ediyor kendini
ysmkml Purpura26 bana da böyle balık dokunması gibi geldi şimdi kaç kez balık dokundu diye düşünülebilir ama 🙈 böyle pıt pıt hareketiydi dediğim gibi daha sert değildi ve bir süre sadece gece 12-1 civarı oldu
058elf Purpura26 karın guruldamasından farklı ayırt edilebiliyo yani benimki en azından öyleydi bildiğin içinde pıt pıt atan bi şey oluyo kalp atışı gibi düşün genelde kasık tarafında oluyo sonra büyüdükçe geziyo 😉
Esenhafsaduru Purpura26 evet erkek bebegi olanlar hep bu soruları soruyor :) erken his oluyor diye bence
Emel38 ysmkml sağa sola dönmekten bir düzenli uyuyamıyorum.sirt üstü yatmış uyanıyorum hadi dön sağ yada sola.. eşimde uyanıyor sanırım bu durumumdan dolayı..