Rabiacengiz A-F-B ben ve eşimin baş harfleri erra yapıyordu saf temiz demekmiş bide yanınada asel koyduk balköpüğü demekmiş erra asel oldu şimdi yanımda uyuyor meleğim
TugceG Nesse86 onuda düşündük ama cok yakınlar cocukta diycek buyunce iyice ablama uydurmak için koymuşsunuz😃
senaack A-F-B kız sen aynı benim gibi hiç bi ismi beğenmiyorsun benimde iki ayım kaldı kızıma doğru dürüst isim bulamadım🤣
A-F-B Melisimmm karan diye erkek ismi duymustum karen diye de kız ismi mi varmıs onu da yeni duydum ama güzelmis
Miragee A-F-B peygamber efendimizin miraç gecesi Allah u teala nın huzuruna çıktıı aydınlık yol demek aynı zamanda kuranı kerim de Bi sure
Aysenur-34 A-F-B Meva ismi çok hoşuma gidiyo anlamıda cennetin adıymış cennetül meva ikili düşünürsen: Ayşe Meva Zeynep meva Elif Meva
A-F-B Aysenur-34 ailede ayşe de var zeynepte elifte hemde ikişer ikişer 😂 meva ismini de sevemedim ama güzelmis🙏🏻
Myssr A-F-B bizim uzun sure.olmadi meryem suresi okuyorduk arkadasm kuduse gitmisti meryem suresi okuyup hurma getirmsiti kudusten onlari yiyodum. O yuzden meryem olmasina karar verdkk😊
Myssr A-F-B yani anısı olan bisi varsa oyle isim olabilir. Meryem olmasaydi zeynep koyacaktik babasinin susu demek hosuka gidiyo