Serife07 Wish_bebegim bennnn 😁 esim falan hayretle beni izliyor yerken tuzlayıp tuzlayıp yiyorum hamile kalmadan once böyle iştahlı yemezdim ama simdi baya yiyorum😀😀 AYRICA BENIM DE OĞLUM OLACAK KIZLAR HAYIRLISIYLA 😊😊
Gulsum94 Wish_bebegim ben deli gibi yiyorum salatalık hatta ilk aylarda sadece salatalık yiyebiliyordum benim kızım olacak ☺
Bebeto Wish_bebegim 18+3 olduk biz de ☺ SiZin ne kadarlık ? Ben bu ara limona taktım favorim limon 😆 onu da tuzlayıp yiyorum 🤭
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ben mide bulantim varken yiyodum okadar iyi geliyodu ki arada yine cok yiyorum 33+5 haftaligiz simdi 👶
Wish_bebegim MiracAlpinveUmutunAnnesi benim bulantılarım kusmam falan hiç olmadı daha ama yiyince çok iyi geliyo
Wish_bebegim busra55can61 bende seviyodum ama suan daha bi iştahlı yiyorum sen nekadarlıksın cinsiyeti nedir
Bebeto Wish_bebegim ekşi yiyenler de hep kız derler ama benim ekşi de istio 🤭☺ Değişebilio sanırım o durum 🤩 benim canım bi de yaprak sarması çok ister gerçi onu normal zamanda da çok severim de 😆
Bebeto Wish_bebegim benim de genelde meyve istiodu canm ilk başlarda gerçi hala en çok meyve yiyorumdur nara bayılırım mesela 😐 ay canımız isteyecek konuşa konuşa 🤭