Bfduam MervSezer hayırlı olsun ne kadar endişeliydin, bak şükür ki olmuş. Hayırlı olsun yavrunuz. Dr lar da gereksiz yere motiveni düşürmüş. Hormon testinde FSH. Amh değerlerin kaçtı ki erken menopoz demişlerdi?
Bfduam MervSezer yine olur inş moralini bozma. Bak dr lar olmaz dediği halde olmuştu. Yine olur sen kendini ferah tut.
MervSezer Bfduam hamileyim tekrar 😊 beta hcg değeri olması gerektiği gibi artıyor bu defa binlerce kez şükürler olsun.. Önümüzde ki hafta da kontrole gideceğim inşaAllah… Çok üzülmüştüm düşükten sonra aratmadan tekrar verdi Rabbim…
Bfduam MervSezer ya ne güzel, kaç ay sonra oldu düşükten? O Dr lar senin en baştan ümidini nasıl kesmişlerdi di mi? Yazık günah di mi böyle insanın tüm motivesini yerle bir ediyorlar. Bak oldu işte.
MervSezer Bfduam 1 buçuk ay sonra tekrar kaldım. Baktık ki düşükten sonra hemen topladı rahim kendini vakit kaybetmeyelim diye karar aldık doktorla, düşükten sonra adetime hamile kalmışım. Şu an 4+5 hafta ile gidiyoruz.
Bfduam MervSezer hayırlı olsun canım. sende benim gibi içinden serzenişte bulundun mu sana olmaz diyen dr lara. Senin adına benim burda canım sıkıldı niye moralini bozmuşlar daha yolun başındayken diye.
MervSezer Bfduam çocuk doğsun sağlıkla inşaAllah gidip doktorlara hani olmuyordu ya diyeceğim diye söylenip durdum hep.
Bfduam MervSezer hiç düşünmüyorlar olmaz boşuna uğraşma vs derlerken. Neyse ki şükür miniğiniz gelsin de unutulur bunların hepsi.
Mavi_- MervSezer canım merhaba arama butonundan hamilelik belirtisini araştırıyordum senin yazdıklarını okudum bende de bi takım belirtiler var ama bi türlü anlayamıyorum ya adet belirtisiyse diyorum adetime 11 gün var dün göğüs hassasiyetim oluştu göğsüm yumuşak ama göğüs ucum o kadar ağrıyor ki dokunamıyorum bile yine dün karın ağrım oldu bi de az bir şey beyazımsı akıntı var yani adet olmazsdan önce benim göğüslerim ağrır evet ama çok sert olur bu sefer yumuşak umutlanmalı mıyım bilmiyorum da 2 hafta kadar önce rahim filmi çekildim ve klomen kullandım senin tam olarak belirtilerin neydi acaba beni de aydınlatır mısın rica etsem kusura bakma uzun oldu biraz 🙏
MervSezer Bfduam unutuldu bile şimdiden. Yazık günah ama ben eşime evlenmeden önce her şeyi, bütün ihtimalleri, doktorun söylediklerini anlatmış istemezsen anlarım ayrılabiliriz demiştim. Ne büyük hayal kırıklığı yaşadım. Çok şükür Allah eşimden razı olsun bi kere bile ne ayrılmak geçti aklından ne de benimle bunları konuşup üzmek istedi beni.
MervSezer Mavi_- göğüs ucu hassasiyetim vardı benim de kasık ve belimde ağrı vardı, çok uyuyordum. Adetime 10 gün kala başlamıştı bende de. Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapıp çok çok silik bi çizgi görmüştüm. 3 gün sonra tekrar yapıp belirginleştikten sonra da tahlil vermiştim. Bu ilk gebeliğimde ki belirtilerimdi. Ne yazık ki sonrası da düşük yaptım. Şu an ki gebeliğim de sadece kasık ve bel ağrısı çektim. Bunlar geçti göğüslerim ağrımaya midem bulanmaya başladı,uykum yok daha enerjik bir durumdayım. İki gebeliğim birbirinden çok farklı. İnşaAllah hayırlı şekilde sende istediğin gibi ilerleme kaydedebilirsin.
Mavi_- MervSezer inşallah canım ya bende ilk gebeliğimde kürtaj oldum boş gebelikti geç döllenme dediler vücut yapın öyle ondan geç döllenme oluyo dediler diyorum şimdi belirti varsa eğer zamanında döllenme demektir ama yok benim vücut geç döllüyorsa bu belirti ne yani adet belirtilrrim böyle olmaz benim 5 gün sonra mı erken gebelik testi yapsam acaba bende
denizinprensleri2 MervSezer canım benimde belim çok ağrıyor erken gebelik testi yaptım çıktı çift çizgi ama anlamıyorum inanamıyorum çünki belim çok ağrıyor ama ben adetimden önce bel ağrısı çekmezdim
Bfduam MervSezer Allah öyle koysun inş. Mutluluğunuz daim olsun canım. Benim 8,9 günüm kaldı, Adet sancısından daha farklı ağrıyor kasıklarım daha derinden sızı gibi, sanki kürtaj sonrası içinde hassasiyet olur ya öyle, benzer miydi seninde?
MervSezer denizinprensleri2 bende inanmamıştım hala daha şaka gibi geliyor. Benim de çok bel ağrım olmazdı adet dönemin de ama sızım sızım ince ince derinlerde bi yer hep ağrıyor gibiydi kasık bel ağrısı çekerken.