EsrSvm Mere Benimde daha 7 gün var ama çok hafif adet sancılarım var.Birde göğüs uçlarım çıkmış,sertleşmiş ve hassaslar.Bir ihtimal belirti olabilir mi acaba ? Allah ım umutlanmak bile güzel :)
Mere EsrSvm insallah oyledir herkeste farkli belirtiler oluyor bende ilk uyku duygusallik ve gogus hassasiyeti olmustu sonra da ayaklarim cok uyusuyordu ama duygusallik ve alinganlik coktu umarim kalbine gore verir allah
EsrSvm MervSezer Canım birebir aynıları ben de de var 7 kaldı adet gününe.Bu ay klomen kullandım umutluyum .İnşaallah gebelik belirtisidir.
EsrSvm MervSezer Üzülme canım.Benim yakın bir arkadaşımada aynı şeyleri söylediler.Şimdi 5 yaşında oğlu var. Rabbim en kısa zamanda bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Boncukkk Benimde kasıklarımda batma, mide yanması ve aşırı acıkma var dün gece 12 de 2 kase çorba içtim ama adetime 10 gün var diğer adet bitiminden beri kasık ağrım arttı napsam
Smk Boncukkk ayy aynı ben ya benimde daha 15 gün var adete ama yumurtlama gününden beri midem yanıyo cok kotu gece acıkıyorm karnımda gaz var agzım tatsız ve kasıklarım batıyor bu kadar erlen belirti olmaz diyorm ama yanma hiç olmazki bende ölüyorm midemden
MervSezer Adetime 3 gün kala 31.34 beta hcg değeri ile hamile olduğumu öğrendim. 🤲🏻🤗Sabahtan yaptığım tüm gebelik testleri çift çizgi çıkınca dayanamayıp doktora gittim ve sonuç 🤩
Bfduam MervSezer hayırlı olsun ne kadar endişeliydin, bak şükür ki olmuş. Hayırlı olsun yavrunuz. Dr lar da gereksiz yere motiveni düşürmüş. Hormon testinde FSH. Amh değerlerin kaçtı ki erken menopoz demişlerdi?
Boncukkk Smk 4 gün kala akşam 1 2 saatlik idrarla kaset test yaptım çıkmadı Allah hayırlısını nasip etsin şuan 3 gün var
Smk momelif yaa benim ovulasyon bitti 3 gün oluyo tam üç gündür midem yanıyor karnım gaz şişkinliği baş agrısı kasıklar batıyor ama midem felaket gögüslerimdede sızlama var adete 15gün var daha ama bukadar erken belirti olmaz siyorm ama baska neden olacak midem mafetti beni geceleri acıkıyorm.Bukadar erken hissedilirmi sizdemi erken hissettiniz
momelif Smk bn ovulasyonm biter btmez bel agrim ve gogus hassasiyetm basladi hatta bir gunu karnm ck agridi sabaha kdr uyuyamamism snra kasiklrma igne batmasi gbi batiklr oluyordu bu hamilelgme emn olma hissimdi cnku kasklrm agrirdi ama bile bakma olmamisti hic gunden gune belrtilerm artti adetme br hafta kala yemektn snra midem bulaniordu karnm sisti insaallah olablr cnm yani demem o ki bn ovulasyn gnmde hamile okdgmu anladm hatta bna herkes bukdr erken belrti olmaz diye diretmisti ama bn okdr emndmdimki karnmi biryere carparsm kanama olcm gbi his vrdi hep icimde hep karnmi koruordum Allahim insaallah nasip etsin tez vakitte
Boncukkk Smk bakalım canım test yapmak istemiyorum ama dayanamazsam öyle yaparım genelde hamile olanların silik bile çıkıyormuş olsa çıkardı büyük ihtimalle
Smk momelif aynı seyler bendede var karnımı carptım dün hemen korudum falan ay inş bendede vardır canım rüyada gördüm ben eger olayım herkese anlatacam neler yasadıgımı 🙏