26Merve minidior Oğlumda da 11 de demişlerdi ama %lik dilim vermeden ☺️Birde bu doktor bayağı tecrübeli diye işte ama inşallah yanilmistir 🤲
26Merve Bmom Ah ah birde ben anlasam da ikna olsam 😂Neresinden anlıyorsunuz canım tabi haber ederim 🦋
Esraberber 26Merve sanki Kordon gibi duruyo 🤔 bu arada nasıl yükledin fotografı ya bnde yükliyim bi bakın 😂
26Merve Esraberber işte bende ondan anlayamıyorum ya bir öyle bir böyle 😂 Googleden img yükle ye giriyorum oradan yükleyip linki kopyalayıp buraya yapistiriyorum canım daha kolay yolu varmı bilmiyorum 😂☺️
Duygu3437 Esraberber valla benim kız diye tahmin etti doktor bende hep kız hissediyordum 16 kesin kız dedi 20 haftada detaylı da kesimin kesini oldu bence doktora bağlı doktorların bazıları göremiyor bazıları kemik yapısından bile tahmin ediyor ecrübe işi 😂
S-r-p Esraberber ben de 13. Haftada doktoru çok darladım %60 erkek diyim ama şuan kliptorisle karışır erkek olmayadabilir dedi en doğrusu ayrıntılıda çıkıyor ben ayrıntılıda da kız dedikten sonra emin oldum🙂