Esoo0698 Aysesimsek3535 Benim karnımın alt kısmı kaşınmaya başladı kaşırken acıyo hatta çatlıcak dediler bana korktuğum başıma mı geliyor bende bilmiyorum 30+1 im 🤰🏻🥴
Nuray23 Aysesimsek3535 benim 20.haftamin basinda basladi. Suan 23.haftadayim baya baya var kirmizi kirmizi hemde 😭😭 gorunce agladim valla ama napalim bebegimiz icin sag salim dogsunda herseyine katlancaz Mecbur 💕💕
svmm Aysesimsek3535 bende de oldu 35+3 teyim 20 lerde başladı maalesef kremlerde etki etmedi başlarda çok üzülüyordum ama artık oğlumdan kalan izler diye kabullendim 😊 sağlıkla gelsinler
Duygu3437 Aysesimsek3535 20 haftadayım gögüs lerim çatlamaya başladı ama bebeğim sağlıklı gelsin de çatlaklarım umrumda değil 😂
Aysesimsek3535 Esoo0698 yaa kasimamaya calis artik cunku benim bi arķadasim son haftalarda keselenmis banyoda baslamis catlaklari
Esoo0698 Aysesimsek3535 Ay ciddimisin bende o gün keselendim bayonda kaşınıyor diye bidaha yapmayım o zaman normaldede kaşımayım 🤦♀️ Bilgin için çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 🌸🌸
svmm Aysesimsek3535 lierac kullandım en iyisi diyolar bir de badem yağı dediler onuda kullandım ama faydası olmadı maalesef kaşımadım ama kaşıyınca daha çok oluyormuş
Aysenur61 Aysesimsek3535 16 17. Haftada başladı mor mor gogusumde karnımda epey kötü oldu inşallah gecer yaa
Aysesimsek3535 svmm bende lierac kullaniyorum 32.haftam bitiyo karnimda henuz yok ama bilemiyorum son haftalarda ne olurum 😔😔
Serene001 svmm lierac , aktardan karışım ya , bebe yağı ,kantoron yağı ve vazelin devamlı sürüyorum bişiler