Fatmaartr Bende 4+4 inşallah kucagimiza almayı nasip eder rabbim 🙏 Alttan muayeneye izin vermeyin kızlar ben 3 ay önce 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim o nedenle
istanbulhanimefendisi 5+4 üz bizde keseyi acilde gördük geçen gün salı günü randevumuz var o zaman 5+6 oluyoruz inşallah biz de duyarız kalp atışını ☺️
Fatmaartr Busraozzz Alttan muayene ilk aylarda tehlikeli olduğu için tavsiye edilmez doktora gittim muayene oldum doktor hiçbirşey söylemedi bebeğim ıyi veya kötü diye 1 hafta sonra kaybettiğimi öğrendim
Busraozzz Fatmaartr Ay ben çok korkuyorum ilk olucak ee yapmak isterler se ne diycem ve ne zaman yaptırmam doğru olur
Busraozzz Minikannebsr https://imgyukle.com/i/aPuSio iki gün sonra hasteye gittim tekrar kan ve idrar testi yaptılar sonra pazartesi gel kese daha küçüktür gözükmez dedi inşallah yarın gözükür
Minikannebsr Busraozzz hadi inşallah bende göremem diye gitmiştim evde yaptığım testten çift çizgi görünce hemen doktordan randevu aldım ama gördük çok şükür darısı başınıza
merve-_1310 21 Kasım son adetimin ilk günü gebelik testi yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra randevum var kese görünür mü acaba?
Nil-123 Elif-yener1 merhaba bişe soracağım ben cuma günü beta verdim 5+1 idi o zaman değerim 5,100 çıktı sizce normal mi? Cuma günü doktor randevusu o yüzden çok endişe ediyorum