GozdeDeniz paradiseeeeee Valla yaa herkes normal aşmış ama biz niye fazla aldık acaba ben o kadar da dikkat ediyorum oysa ki aman aman yemiyorum bile öyle anlamadım 😏
flowers paradiseeeeee 18. Haftadayim bende iki kilo almisim ama daha cok almis gibi hissediyorim ozelikle bel bolgem genislemis gibi
Mehtap0606 flowers bende 16. Haftadayım 1 kilo aldım ama bel bölgem çok genişledi daha fazla almışım gbii hissediyorum
paradiseeeeee flowers iç karnın geniş demekki maşallah ne güzel az kilo almıssınız hepiniz ben çok yemek yiyorum en baş oturup en son ben kalkıyorum sofradan
paradiseeeeee GozdeDeniz ben yiyorum valla şimdi yaşan söyleyemem porsiyon porsiyon o kader yememe az bile 😀😀
GozdeDeniz paradiseeeeee dediğin gibiyse aynen az ama ilk hamileliğim de kilo bile vermiştim 5 ayına kadar şuan 19 haftalığım 7 kilo almışım doktor da birsey demedi 😏
okuyanannee paradiseeeeee doktorum kilosu hakkında bilgi vermedi bu haftalar da gram olarak değerlendirmek yanlış önemli olan gelişimi ve haftasıyla uyumlu olması dedi söylemedi
paradiseeeeee okuyanannee bu şekilde söyledi herşeyi. Normal gayet haftasında kilosu herşeyi iyi diye ben gittimde 3 kilo almıştım birden şiştim muhtemelen bu karantina dan evde adamla otur otur yiyorum ondan şiştim
hazal2131ds 52 kilo ile hamile kldım. 16. Haftadayım 56 kiloyum şuan. Allah aşkına nasıl bi insan 18. Haftasında hiiiiiç kilo almaz ya. İnanılır gibi değil.
elediyebiri paradiseeeeee Ben baslarda bulantilardan Kilo Verdigim icin 12-16. hafta arasinda 700 Gram almistim. Simdi 20. haftadayim. Bu hafta kontrolüm var. Simdilik Sadece Biraz gögüslerim ve göbegim büyüdü. Gittigimde ögrenecegim Kac Kilo aldigimi.
Deletedmom9 paradiseeeeee Canım doktor 18 e kadar kilo alma diyor çocuk zaten keseden besleniyor hiç mi uyarmadı doktorun
Gulenay1234 Deletedmom9 öyle mi bana söylemedi hatta geçen 17 haftalıkken gittim şu an 18 haftalığım iki kilo çok çıkınca tartıda şaşırdım doktor da zaten Alman gerekliydi dedi çocuğun gelişimi de güzel gidiyordu ama bilemedim
Fatooooooo Ya bende çok kilo alıyorum ama engel olamıyorum bende senin gibiyim ama ne yapmak gerek ekmek yemiyorum hızla kilo alıyorum çok üzülüyorum hiç yemesem bebek gelişmez diye düşünüyorum doktorumda herşeyden azar azar ye dedi 😔
paradiseeeeee Fatooooooo veriz kilo ben dert etmiyorum hayırlısıyla dogum yapalım bebelerimiz saglıklı olsun bu kilolar hep geçici hepsi gider
Deletedmom9 paradiseeeeee Doktorun azizliği canım ilk doktorum çok iyiydi ilgiliydi o da benim şansım yoksa bende ilk aylar yerdim çok kilo alırdım
Fatooooooo paradiseeeeee amin en önemlisi o tabiki ama bizde bir anormallik mi var acaba diyorum bazen😔