Almilaaa Zhrblt insan bir korkmuyor değil doğuma daha çok var🙆🏼♀️ Herşeyden önemlisi bebişlerimizin sağlığı diyorum kendimi motive etmek için ama bir yandan da çatlaklar kilo falan gözümü korkutuyor😣 Allahım hepimize çatlaksız doğum yapma ve doğumdan hemen sonra kiloları geri vermeyi nasip etsin haha😄
Zhrblt Almilaaa amiiiinnnn valla benimde gözüm korkuyo hep eşime diyorum aayy baksana suratım top gibi oldu topaç oldum diyorum oçk yakıştı diyo beni teselli ediyo ahahahah elimizden geleni yapalım inşallah😅
Ebruliates Zhrblt kesinlikle ben 70 ile hamile kaldım daha az alınıyor Max 6 almam lazım sağlık açısından.şuan 24 hafta 73 kiloyum
Zhrblt Ebruliates olsun kuzum korsesi var taytı vaar inşallah bi şekilde verilir ben eşime şakasını yapıyorum eve ultrason al ben bakim hergün diye kontrolde bi kalp atışı sesi hareketini görünce diyorum batsın kilosu mülosu ölürüm buna beeen 😅😃 inşallah sağlıklı doğsunlarda bebeklerimiz kiloyu veririz Allah n izniyle🤗🥰
Bir_anne12 Zehradogu bebeğinizin kilosu falan iyi mi peki baya az almışsınız 😊 bende toplam 6 kilo aldım
Zehradogu Bir_anne12 evet, en son gittigimde 1 hafta once, 3400 du kilosu)) boyuda 50 den fazla. Doktor kendisi de bana artik "kizim sen napiyosun, nasil oluyor boyle diye sormaya basladi))
paradiseeeeee Zhrblt tabi ya bebek sağlıkla gelsin bizde saglıkla olalım dogum sonrası saten uykusuz kalma o bu derken veriyorsun diyorlar kilo bakalım
paradiseeeeee cicegim_geliyor helal olsun sana valla ben balın gibi şiştim yarın itibariyle dikkat edicem inşallah
ogretmmenanne paradiseeeeee inanın her şeyi canımın istediği her şeyi yiyorum ekmekle pek aram yoktu zaten. Abue cuburdan kısmen uzağım canım isterse yiyorum onu da. Ama her gün yumurta yoğurt muz ceviz bunları istisnasız tüketiyorum. Kızım da 28 haftalıkken 1250 gr dı. Tek sorun çok su içemiyorum. İçsem daha iyi olacak biliyorum. Siz de yapabilirsiniz
Sose paradiseeeeee 64 ile hamile kaldım. Mide bulantısından 61 e düştüm şimdi 18 e giriyoruz yine 64 kiloyum 😂
okuyanannee paradiseeeeee doktorum kilosu hakkında bilgi vermedi bu haftalar da gram olarak değerlendirmek yanlış önemli olan gelişimi ve haftasıyla uyumlu olması dedi söylemedi
Ebruliates paradiseeeeee 21 haftalıkken detaylı da 385 gramdı iyiydi . Yemekle alakası yok sağlıklı beslenin yeter doktor zaten gelişim geriliği görürse uyarır.