Duman01- HappyMom HappyMom kızlar e bebek indirimleri bu ayın kaçına kadar devam edicek bilen var mı aranizda? ☺️
Serpil20 Nurr24 mustele bebek bakım seti çantası içinde şampuanı losyonu pişik kremi ve bebek yağı toplamda 286 tl sizce uygun mu fiyatı indirimlimi daha indirimli alınabilirmi hanımlar trendyolda gördüm
[silindi] Serpil20 ml ine bakın küçük mü büyük mü ben minoris aldım organik şu an indirimde tavsiye ederim
Nileliz Nurr24 Bende 500 ml şampuan 300 ml nemlendirici ve bebek masaj yağını 208 TL aldım. Mustela Pişik kremi hiç etkili olmuyormuş. Ebebekten Bepanthol öneririm indirimde şuan ikili 100 ml 87 TL
Meriiii9 Kızlar e bebekte ındırım var cogu urunde %20 indirim ozellikle bebek arabası almayı dusunenler yarın son günmüş 🌸
Busradz61 Magnolina Valla bu zamana kadar cevremde kullananlar oldu bende bir sorun olmaz diye düşünerek aldım
Hellolo Magnolina evet bende alacaktım yeni öğrendim ilk bebeğim birde araştırıyorum içeriklerini şimdi
Hellolo Dalinin filan içerikleri bebekler için pek uygun değilmiş instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var araştırın birde sizde ben dalin alacaktım vazgeçtim şimdi içerik olarak en uygununu araştırıyorum
Hellolo Birde bebek yağı filan yerine olabildiğince organik yağlar kullanmayı düşünüyorum ben hazır satılan birçok ürünü tercih etmemeye çalışıyorum badem lavanta papatya gibi yağları deneyeceğim
Seftalininannesi11 Nurr24 dermoeczanem diye bir site var fiyatlar orda çok daha uygun mustela ürünlerinde bakın derim bi kaç kere alışveriş yaptım güvenlir. Site
Elifbc https://ty.gl/4iaiiixwr trendyolda bu satıcının çok güzel pijama takımları var şu an bazıları indirimde ben 2 takım aldım ikisinde çok hoşuma gitti malı kaliteli fiyatları uygun tavsiye ederim.
Duyguff HappyMom trendyol da carters indrime girdi bir çok ürün nerdeyse Amerika fiyatlarına geldi. Tavsiye ederim. Ama polarlardan almayıj onlar polyester. Normal olanları pamuk oluyor🥳
Gulnihal01 Amazon da babyjem ürünlerinde çok güzel indirimler var, emzirme sütyeni, atleti, külodu vs birçok üründe. İhtiyacı olanlar bakabilir