Valendia Tevhidehli1 cnm geçmiş olsun. Bende enfeksiyon yoktu. Mutlaka hastaneye git ve idrar kültürü ver üreme varsa munurol gibi saseler işe yaramıyor. Kendini sıcak tut kalın giyin. Bol bol su iç allah korusun enfeksiyon erken doğuma sebep olablir.
Tevhidehli1 Valendia 5 gün önce idtar verdim üreme olmadı yazıyor . Makat tarafımdan bir şey çıkacak gibi ağrı giriyor . Kasıklarım ağrıyor . Size alttan muayene yaptılar mı
Valendia Tevhidehli1 yok ben alttan muayene olmadım. Ama farkettimki genelde ya çok yorulunca ayakta vs. Fazla kalınca yada üşüttügüm zamanlarda agrılarım artıyor. Dikkat etmek lazım. Eğer sikayetleriniz azalmazsa bi doktora görünün. Geçmiş olsun
Tevhidehli1 Valendia evet 27 … makat tarafımda çok dolgunluk var yeşil akıntım da var . Size alttan baktılar mı
ayseeerl13 Nasippp ben antibiyotik kullandımtan sonra mantar oldum sanırım buyğzden antibiyotiği kestim sizdede öyle bi etki yarattımı
Nasippp ayseeerl13 yok canım olmadı böyle etki doktorunuzun haberi var mı kestiğinden krem verirdi belki mantara
A12sel Valendia 26 haftlik gebeyim bu sabah kanamm oldu hemen hadtabeye geldim muane oldum alltan acilma yok serklajliyim dikislerde iyi dedi doktor korkuyorum kanama niye olabilir bu haftada dogsa yasarmi bebegim
Valendia A12sel kanamanın birçok nedeni olabilir. Doktorunuz bilgilendirmedimi.? Yani plesantadan da kaynaklanabilir kese içi dişida olabilir. Rahim duvarından da olur. Ama korkma insallah bişey olmaz. Çok önemli bişey olsaydı zaten hastaneye yatısınzı yaparlardı
ayseeerl13 Nasippp yok dr gitmedim internette gördüm antibiyotik mantar yapıomus gideyim dr bi kremmi verio ne veriosa artık sadece kaşıntı var
A12sel Valendia yatisim yapildi bundan once 24 haftalik erkn dogmla kaybettim smdide boyle hmn yatisim ypldi acilma yok bebek iyi olur kanma dedi doktor bkliyorm hmn inneler yapildi progestan ciger gelistirici
Gulsum1205 Geçen hafta bnde de oldu 26 hastayım kasiklarmda karnımın alt bölgesinde gitim doktor bebek büyüdüğü için dedi bi sknti yok dedi insallh sizde de yoktür bazn öle ağrılar giriyor ki bana da kasiklarima
Nasippp ayseeerl13 git canım o da zor valla bende olmadı şükür peki enfeksiyon ne durumda tahlil verdin mi tekrar