Valendia Kızlar 28. Haftamdayım öglenden beri adet ağrısı gibi kasıklarımda agrım var . Ama böyle hiç geçmiyor. Hani iste 5 dk da bi degil sürekli. Yaşayan varmı böyle ? Hastaneye gitmeliyim? Acaba rahim büyüyor onun agrısımı ki sizler de de oluyormu 🤷♀️
Mercimeginannesi123 Valendia açılman filan olabilir servikal yetmezlik olabilir herşey olabilir muhakkak doktora git canım 24.haftada aynı şeyle hastaneye gittim açılmam başlamıştı Rahim ağzı kısalmıştı günlerce hastanede yattım neredeyse doğuruyordum Allah korusun
OzgeSahin2 Valendia bende de olmustu bebek rahime baski yaptigi icin artik buyuyomus adet sancisina benzer sanci oluyomus hatta doktorum bunlar yalanci dogum sancilari demisti
A12sel Valendia 26 haftlik gebeyim bu sabah kanamm oldu hemen hadtabeye geldim muane oldum alltan acilma yok serklajliyim dikislerde iyi dedi doktor korkuyorum kanama niye olabilir bu haftada dogsa yasarmi bebegim
Valendia Smctn enfeksiyon olmadıgı düşünüyorum idrarımda bi sorunyok bide yeni antibiyotik tedavisi oldum. Temizdi .
Nasippp Valendia valla ben kaç kez kullandım antibiyotik tam geçmiyor ve tekrarlıyor yine kullanıyorum siz riske atmayın herkeste belirtiler bir olmaz burada herkes herşeyi rahim büyümesine yoruyor imkanınız varsa acile gidin içiniz rahat Etsin
Valendia Nasippp biraz daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum bebegin hareketlerinde de yavaşlama var zaten 🙏🏻İnsallah hersey yolundadır
ayseeerl13 Nasippp ben antibiyotik kullandımtan sonra mantar oldum sanırım buyğzden antibiyotiği kestim sizdede öyle bi etki yarattımı
Valendia Mercimeginannesi123 geçmiş olsun cnm . Bana acil yolu göründü en azından içim rahatlar dua edin 🙏🏻
Mercimeginannesi123 Valendia inşallah bir sorun yoktur geciktirme mutlaka biran önce git ciddi şikayetler bunlar canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Mervem23 Bende de aynı şey olmuştu ama çok şükür geçti 🤲inşallah seninde geçer çok stres yapma ama ihmalde etme doktora gorunmende fayda var 🌺🌺
Tevhidehli1 Valendia ay postunuzu gördüm bende sizin gibiyim çok fena yatıyorum kalkıyorum geçmiyor . Belim kasıklarım ve alt tarafım çok ağrıyor yürüyemiyorum . İdrar yolu enf vardı monurol içtim ama hala yanıyor . Yattım ama geçmiyor
Valendia Tevhidehli1 cnm geçmiş olsun. Bende enfeksiyon yoktu. Mutlaka hastaneye git ve idrar kültürü ver üreme varsa munurol gibi saseler işe yaramıyor. Kendini sıcak tut kalın giyin. Bol bol su iç allah korusun enfeksiyon erken doğuma sebep olablir.