ygmurnuuur Kızlar merhaba 1 ocakta bebişim kucagimda Allah izin verirse ama gobegim göbeğimin altı aşırı kaşınıyor ve kaşımak zorunda kalıyorum catlaklarim çoğaldı doğumdan sonra hemen ne sürebilirim zamanla gecermi bu arada sezeryan olacağım
Mom092 ygmurnuuur Aynisi valla haritaya dondu karnim😒 gecmiyomus catlaklar canim beyazliyomus cok arastirdim cevremdekilerde ayni seyi söylüyor
Ohaezgi ygmurnuuur kantoron yağı ve zeytinyağ keşke çatlamadan önce sürseydiniz kimyasal kremler pek işe yaramıyo
ygmurnuuur Bebislerimiz evet ben istedim kafam rahat olsun diye evet ağrılarım olucak ama normal doğum istemedim açıkçası
Bebislerimiz ygmurnuuur acik acik solediniz mi doktora ben ilk normal istiyordum o yuzden normal dogumu destekleyen doktor buldum simdi sezeryan olsun desem ter teper mi acaba ya
Esmanur_97 ygmurnuuur doktoruma bende sordum kızarmaya başkadı bi tatlı kaşınıyor kesin gitmesini istiyorsan doğumdan sonra lazer yaptırmak zorundasın dedi
mervetanhan Lierac çatlak kremi keşke hamileliğin 6 ayında buna başlasaydınız.. nemli tutun bol bol bebe yagı sürün
Hanz ygmurnuuur kantaron yağı zeytin yagi Hindistan cevizi yagi hepsini kullandim hicbir fayda etmedi ve mustelanin kremini kullanıyorum ayni yani kaşımadım da hiç en iyisi doğumdan sonra çatlak tedavisi görmek olcak takma bosuna
ygmurnuuur Bebislerimiz evet söyledim ama 3 haftadan beri gidiyorum ben doktoruma baştan beri korkularım olduğunu anlattım hep sezeryan yönlü ilerledik doktorum çok anlayışlı hiç zorlamadi