Elifnurrr Hanifekucuk ben de Bağcılar medipol mega ya gidiyorum. Normal Doğum 1800 dediler sezeryan 2400. ₺ ydı sanırım
Nurayuzun Hanifekucuk bende medipol mega bağcılar gidiyorum elif hocaya arkadaşım ocakta doğum yaptı orda sezeryan 2900 verdi benim muayene ücreti 125 tl ikılı testi de orda yaptım 118 tl
Pelinnn ben sefaköy medipol e gidiyorum Szeryan 1625 .. İsteğe bağlı sezeryan 3150 .. Normal doğum 950 tl
Nesomer Pelinnn bende Sefaköy medipole gidiyorum Doktorum Ayşegül Yıldırım fiyatlardan haberim yoktu sağolun
Hilalsalik Ben de esenler medipolü aradım geçen 1750 normal 2900 zorunlu sezeryan için fiyat verdiler ancak her doktor içinde değişiklik gösteriyormuş bu
Zhrnc Hilalsalik yengem 3 ay önce doğum yaptı ve 800 TL ödedi Sana çok farklı fiyat söylemişler Neden acaba
Ozlmbirce Medipollerde doktora göre değişiklik gösteriyor Doğum fiyatları, ben. İlk aylarda mega medipole gidiyordum fakat hiç memnun kalmadım. Aşırı kalabalık, mesela 4 ‘te ki randevuma 6’da girmişliğim var
RabiaYrkAcar Ozlmbirce şimdi tercihin neresi? Yoğunluk bazen Benide bunaltıyor koridorlar bile dop dolu doktorumu seviyorum ama böyle giderse yoğunluk sıkıntı
ZeynepYldrm Mosimosi Merhaba! Doktorunuz Ayşegül yıldırım mı doktorla Doğum fiyatını konuştunuz mu bi bilginiz var mı
ZeynepYldrm Hulyauygur b@Hulyauygur#1047211 benimde doktorum ayşegül yıldırım bende ondan memnunum iyi bi doktor
Elifnurrr Minimini04 yok operatör Dr. Duygu ışıl Gencer. Ayrıntılı bilgi almadım doktora göre. Tekrar sorucam oda bilgisi filan da alıcam. Sizin doktorunuz kim?
Minimini04 Elifnurrr songül yılmaz kıyak sorun bencede bir yanlışlık var sanırım çok değil çünkü 2-3 ay önce fiyat almıştım
RabiaYrkAcar Kızlar Medi̇pol mega Göztepe’de nagihan Kaya’ya gidiyorum çok memnunum doktorum çok iyi tek dez avantajı aşırı yoğun bir hastane benim doktorumda çok yoğun randevuya zamanında giremiyorsunuz fiyatlar değişiyor Operatörde 1750 normal Doğum sezeryan 2950 tl muayene ücreti 125 tl ayrıca Doğumda mesai olayına dikkat normalde 1 gece sezeryanda 2 gece kalıyorsunuz fiyatlara bebeğin haftalık kontrol ve işitme testi dahil oda tek kişilik kapıya hoşgeldin bebek asılıyor hastanede kalıyor ayrıca lohusa şerbeti hizmeti var ücretsiz odada 1 tane masa mevcut 😂
Ravza123 RabiaYrkAcar lahusa şerbeti olduğunu duymadım canim eminmisin nerden öğrendin onu bende nagihan kayaya gidiyorum
Elifnurrr RabiaYrkAcar ben duygu ışıl Gencer e gidiyorum memnunum. burda onun Hastaneye para kazandırmaya çalıştığını filan yazmışlardı ama hiç öyle düşünmüyoruz biz eşimle. Çünkü testleri dışarda yaptırabileceğimiz en baştan kendisi söyledi. Sadece biraz tedbirli. Mesela kalçamda ağrı oluyo benim hemen kremler ilaçlar verdi geçmezse fizik tedavi uygulatırız dedi. E bunlar da hep parayla olduğundan insanlar yanlış düşünüyor. Yoğunluk da bazen yarım saat filan muayene için randevumuz sarkabiliyor. Bazen de saatinde giriyoruz ama rahatsız etmiyor doktor boş durmuyor çünkü sorunca bilgi veriyor asistanı
Mosimosi RabiaYrkAcar yoğun bakım servisi yok. Olası bir durumda başka bir hastaneye gönderiyorlar bebeği
RabiaYrkAcar Mosimosi aaa bunu bilmiyordum büyük sıkıntı gerçekten Allah korusun ben sormadım hastane çok büyük olunca düşünmedik açıkçası çok büyük bir eksik