Krizantem_ Bsmlh Belki bunda da 10 kilo alır 65 olursun ☺️ ne güzel benim hedefim de 10 kiloydu en fazla 12. Umarım 12 yi devirmem🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bsmlh Krizantem_ yok yok hedef koyma sakın ben o hatayı ilkte yaptım çok beslenmedim erkenden doğuncada sıkıntı oldu bunda yicem saglıklı😁😁
Bsmlh Eda319 yani 60 kaldınız diyelim 53 düştünüz ya 53 den ilk kaldığınız 60 kadar +7 çünkü geri aldığınız için kilo almıs sayılıyorsunuz
eda_aras01 HTbebek 40 kg ile hamile kaldım 37+q deyiz 59 kg yum bebeğim de perşembe günü 36+5 te 2.500 kgydu :(
Krizantem_ Bsmlh Sağlıklı yiyip az kilo almak hedefim zaten ☺️ ama gerçekten hedef koymak iyi değil hedefi aşarsam moralim bozulabilir ister istemez 🤣 aman bebislerimiz sağlıklı olsun da 💜
Deniz1634 Birtek kilolu hamile kalan benim demekki 80 ile hamile kaldım şuan 21+1 haftalık olduk 5 kilo almışım inşallah daha almam diye dua etsemde muhtemelen alirim
[silindi] Deniz1634 ben 83.5 la kaldim, 27. Haftanin ortalarindayim 87’yim. Boyum hic kisa degil Allah’tan ama zayif da degildim yani baslarken
Bsmlh Krizantem_ evet onu demek istedim saglıklı beslenmeliyiz mesela balık cevız badem muz bebegı besliyor
Elanur96 Yasemin301 hemen gemen aynı gıdıyoruz senınle 🙈 bende 62 “ile kaldım 72 yim yatın 32 ye gırcem ınsallah dogum ne zaman dendı sıze
Mahbuss HTbebek 54 kiloydum 34.haftadayim 63 kilo olmuşum 🤭 doğuma kadar 3 4 kilo daha alırım iştahın maşallahı var çünkü Aydan sonra kilo almaya başladım bu arada
Deneyces26 HTbebek 76 kilo ile hamile kaldım şu an 9+5 haftalıgız kaç kiloyum bilmiyorum ama bence aldım😔
Bsrygz1 HTbebek 56 kiloyla hamile kaldım ilk başlarda çok kusmaktan 49 kiloya düştüm 7 kilo verdm şmdi 25 haftalıgım 55 kilo oldum şükür sonunda😏