Yenianne001 Blacdown bu de benim hedefim işte toplam 9 en fazla 10 kilo almak. Ben 61 ile başladım 19+3deyiz 63,40 olmuşum bilemiyorum olur mu😅😅
Blacdown Yenianne001 dikkat edersen aldığın kaloriyi dğzhün seylerden alırsan oluyor ben ekmek cok minimal yüketiyorum kahvaltıda max 2 dilim dikkatli beslenince sorun olmaz inş hedefine ulasırsın simdiden kilo almamaya calış ben son trimesterde aldım
Haticeburann HTbebek 63 kg ile hamile kaldım, mide bulantıları kusmalar derken 58e düştüm. Şuan 32 haftalığım ve kilom 66 🙈
Sema94 Gullukarakus işte o yüzden canım ilaç başladı 5 haftalıkken bu ilacı kullandığın sürece bi sıkıntı olmaz dedi ilaç desteklicekmiş inşallah bi sıkıntı olmaz çevremde kullanan çok olmuş ilacı ilk bende çok korktum ama endokrin kadın doğum doktoruna dua et erken farketmiş dedi hatta
Yenianne001 Blacdown ben de diyorum ki 4 ayda 2,40 kg diğer 4 ayda da 3-4 alsam sonra da son dönemde 9a tamamlarım diye hayal ediyorum. Doktorum da bana 10 ideal senin için dedi. Hayırlısı 🙏🏻
Blacdown Gullukarakus düşük olması zeka geriliği yapmaz tiroidinin fazla çalıştığı anlamına geliyor bebek için yüksek olması cok tehlikeli
Krizantem_ HTbebek 45 ile hamile kaldım 15. Haftamdayım ve 3 kilo aldım 🤦♀️🙈 ne hamur işi yiyorum ne ekmek anlamadım.
Bsmlh Krizantem_ bende valla ilkkez bugun kendım hamur yaptım artık canım cektı ama alıyorum sebze yedıgım halde
Blacdown Yenianne001 sonlarda ister istemez biraz daha fazla alınıyor ama dert etme seninde iyi gidiyor bence 10 kiloyla tamamlarsın inşallah 😊
Krizantem_ Bsmlh Kac kilo ile hamile kaldın acaba düşük kilolular daha çok aliyor diyorlar ama millet neler yiyor hamilelikte kilo almıyor ki senelerdir aynı kilodaydim 45tim. Oyle cok kilo alip veren biri de degilim bilmiyorum hamilelik yaradı🤣🤦♀️
Nuruminci Hilalkrmzkn doğumla 5 kılo gitti hemen normal doğum yapmıstım zaten emzirmemde ilerleyen zamanlarda kılo vermeme yardım ettı spor falan yapmadım sadece ekmeği kestim ve bol bol su içtim
Hilalkrmzkn Nuruminci çok güzel maşallah ne güzel hemen vermişsin inşaallah vizde verebiliriz maalesef çok aldık
Eda319 HTbebek 60 hamile kaldım ilk haftalar 7kilo civarı verdim. Şuan 21.haftamdayım 69olmusum. Tartiya çıkınca şok yaşadım resmen🤣
Bsmlh Eda319 yani 60 kaldınız diyelim 53 düştünüz ya 53 den ilk kaldığınız 60 kadar +7 çünkü geri aldığınız için kilo almıs sayılıyorsunuz
Krizantem_ Bsmlh Belki bunda da 10 kilo alır 65 olursun ☺️ ne güzel benim hedefim de 10 kiloydu en fazla 12. Umarım 12 yi devirmem🤦♀️🤦♀️🤦♀️