Dilra kurretulayn bende bu gebeliğim de heralde hiç bisey almicak beşik hamak ve 3 4 takim beyaz sarı takim haricinde içimi belirsizliklerle doldurdular çünkü dogduktan sonra gider 5 dk alirım yine alıcaklarımı🤷♀️
NAZ2333 SinemU benimde kizim 8 yasinda 13+3 te doktorum erkege benziyor dedi sali gunu dr gidicem 16+2 olcaz insallah tam belli olmustur ailecek erkek istiyoruz rabbim.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Tugbaomerfaruk @Gulsen4224 bana erkek demiştiniz herkesin tutuyordu doktorum kesin kız dedi 11 de kız 13 de erkek 16 da kesin kız dedi doktor☺️☺️ Bakalım değişir mi daha
[silindi] Banada 12 de erkek dedi 16da kız dedi 20.haftayı bekliyorum son karar alışveriş yapıcam ona göre 😄
Dilra Gulsen4224 gülşencim bi bana cevap vermedin kac haftalik oldugunu sordun orda ama yanıt alamadım senden daha🙈
zynpcknn kurretulayn böyle olduğunu duyunca karnımdakinden şüphe duyuyrm 2 kere gittim doktora iki defa erkek dedi ama bunları gördükçe acaba karnımdaki kız olabilir mi diye aklım karışıyo
Dilra Gulsen4224 dedigim gibi bi 4 aylikken gittim bide 6 aylikken suan 7 ay bir haftalik gebeyim randevu alamiyorum ilk gidisimde erkek dedi ikinci gidisimde de baska doktor kiz dedii🤷♀️