mukaddesmasal Slcn-21 alırlar büyük ihtimalle para diye düşünüyorum bu saatten sonra başvursan da yeşil kartta kaç ay sonra çıkar
mukaddesmasal Slcn-21 böyle sorumsuz erkekler çok zor gerçekten allah yardimcin olsun gerçekten zor süreç uzme sen kendini o düşünsün ne yapacağını elinden bişey gelmez
Slcn-21 mukaddesmasal sizce ücreti ben mi borç harç edıyım yoksa Doğuma ben gidince eşim ailesinden falan mı alsın
mukaddesmasal NeslihanAsel allah bağışlasın benimde oğlum iki yaşında ikinci gebeligim benimde cinsiyeti tam öğrenemedik sağlıkla gelsinler inşallah mesleginiz nedir
mukaddesmasal Anneyim_2020 cumlemizi tüm hamileleri kazasız belasız bir şekilde güzel geçsin dogumlarimiz
mukaddesmasal Slcn-21 siz niye borç harç ediyorsunuz onun sorunu borcu sen alırsan sen odersin bu kadar sorumsuzsa herhalde seni orda birakmaz ödesin çocuk yaptıysa sonucuna da katlansin
Slcn-21 Ben bugüne kadar düşündükçe ıhtıyaclar için para halleriyle o böyle sorumsuzlaştı ama kendimi de sona ona bırakmak kimseye muhtaç etmek de istemiyorum
Anneyim_2020 Erdem2121 ilk gebeliğimde çok doktor değiştirdim bu 2 ci gebeliğim ilk kontrole gittiğimde doktor bağırdı sebepsizce hastane değiştirmek istiyorum bu yüzden 1 hafta sonra kontrolüm var kalp atışı için tavsiye edeceğiniz doktor varsa ona gidebilirim ilk gittiğim doktorun adını şuan hatırlamıyorum cnm
Erdem2121 Anneyim_2020 canım iyi doktora denk düşmesen sürünürsun. Cihan bademkiran. Selçuk gökçe. İbrahim kan. Bunlar en iyileri aklıma gelse yine yazarım. Bende 1 yıl boyunca gitmedigim doktor kalmadi
058elf Slcn-21 burda okumuştum annelik sigortası mı ne öyle bi şey vardı sanki çok da emin değilim aöa onu bi araştır canım hamilesin bence ondan yararlanabilirsn
mucizem-21 mukaddesmasal kamu çalışanlarına özel indirimle bu fiyat oluyo indirimsiz sgklı fiyatı 120ydi sanırım
Lezginka yavrugeyikinannesi memnun musunuz, benim de doktorum o, şuan şehir dışındayım, dönünce yeni bir doktor bakmama gerek var mı sizce? Hayırlı olsun bu arada, ben de 10 haftalık taze bir fasulye 😊
Gzngooo mukaddesmasal yaaa bunu duymak çok güzel Bn ilk defa yapicam Pekte bilmiyorum doktoru. İnsan tereddüt ediyo 😁
Anneyim_2020 Erdem2121 tşk ederim haftaya şansıma birini seçip giderim yine memnun kalmazsam hastane değiştirecem