Erdem2121 mukaddesmasal ya kilo sorun değilde zaten zayıfım kilo almak hoşuma gidiyor. 54 kilo ile hamile kaldım. İkincisi çok zor geciyor.belki çok ara kattım ondan olabilir. Rabbim oğlunu sana bağışlasin. Cinsiyeti ne.
mukaddesmasal Erdem2121 ikincisi geçen gittim önce pozisyon uygun değil dedi kalkincada erkeğe benziyor dedi yanilabilirim de dedi bilmiyorum artık
Basak0503 Bulut34 yaa işe yarıyor diyorsun öyle mi tamam kuzum çok dikkate alıcam yiyordum ama düzenli değildi çok sağol 🌸
Ebrumihrimah 058elf eşim Diyarbakırlı burda da memur olarak devam ediyor 😂 ben gelin geldim buraya 😂 tayin olayı var ilerleyen dönemde kullanicaz inşallah 🤭
Anneyim_2020 mukaddesmasal aynn ilk doğumum da devlette oldu hala atlata bilmiş değilim psikolojim bozuldu o derece anlatsam inanamazsınız neler yaşadığıma bundan sonra fakülteye gitmeyi düşünüyorum
mukaddesmasal Anneyim_2020 bende anlatsam roman olur o yüzden asla yapmayacam hicbisey canim dan kıymetli değil çocuk istiyorlarsa versinler parayı yoksa niye istiyorlar bende ocağı bekliyorum ocaktan sonra daha gitmem devlete versin parayı
Gzngooo mukaddesmasal yaaa bunu duymak çok güzel Bn ilk defa yapicam Pekte bilmiyorum doktoru. İnsan tereddüt ediyo 😁
mukaddesmasal Gizemceylan bende suan mide bulantilari kusma aşırı kokudan etkileniyorum o yüzden evde yaptığım yemekleri yiyemiyorum
Slcn-21 Kızlar benim durumum yok ne sıgortam var nede yeşilkart normal kadın Doğumda doğuracam Sağlık güvencem olmadığı için orası da ücret alır mı sizce doğumuma 2gun kaldı
058elf Slcn-21 burda okumuştum annelik sigortası mı ne öyle bi şey vardı sanki çok da emin değilim aöa onu bi araştır canım hamilesin bence ondan yararlanabilirsn
Slcn-21 mukaddesmasal benim eşim hamileliğim başlarında özelde doğuracaksın demişti beni kandırdı ondan borç dıbıne soktu kendini Neyimiz var yok sattı halen borçlarında var celbinde ve şu an bile 20lira parası yok Sorumsuzun TEK’i bilsem böyle yapacaktı yeşilkarta başvuru yapardım daha önce her an hastaneye de gidebilirim sancım çok var
mukaddesmasal Slcn-21 alırlar büyük ihtimalle para diye düşünüyorum bu saatten sonra başvursan da yeşil kartta kaç ay sonra çıkar
mukaddesmasal Slcn-21 böyle sorumsuz erkekler çok zor gerçekten allah yardimcin olsun gerçekten zor süreç uzme sen kendini o düşünsün ne yapacağını elinden bişey gelmez
Sehermahsum7321 Slcn-21 yeşilkart başvurusu yapabilirsiniz sosyalde geçici süreliğine bir belge veriyor hastaneye gitmek için bnm de acil hastaneye gitmem lazımdı sigortam iptal olunca direk sosyal yardıma giderek geçici belge verdi
NeslihanAsel mukaddesmasal bende diyarbakırdan ama tayinci olarak buradayız 🥰25+1 oğlum olucak inşAllah 🤲🏻 Bir kızım var 2 yaşında 💕 memorial hastahanesi neval yamana gidiyorum çokk çokk memnunum sabahta şeker yüklemem var 🥳
mukaddesmasal NeslihanAsel allah bağışlasın benimde oğlum iki yaşında ikinci gebeligim benimde cinsiyeti tam öğrenemedik sağlıkla gelsinler inşallah mesleginiz nedir
MummyTugba NeslihanAsel merhaba şeker yüklemesi ve genel kan tahlili ücreti kurum indirimiyle memorial da ne kadar bilginiz var mı ? 😊