Ozge3747 ya hiç kötü bişi yoktu kızımda da anlattım leke geldi Dr Altan baktı acılma yoktu rahimde de sorun yoktu hastaneye yattım 4 gün eve geçtim taburcu oldum yani o akşam nişanım geldi ondan sonra acilmam oldu 2 cm suyum geldi 10 gun fakultede yattım orda acilmam 0 oldu ve 48 saate yakın suni sancı verdiler 5 cm acilmam oldu
Dün arjene gittim muayne gunumdu direk herşey çok çok iyi dedi rahim,bebek,su falan 15+4 haftaydi direk sen erken doğum yapmışsın demi serkaj yapalım mı dedi ben şok oldum ne serkaji dedim benim serkajlik sorunum yok dedim çünkü ben idraryolu endeksiyonundan dolayı erken doğum yaptım dedim sonra direk tamam haftaya gel tekrar bakayım karar veririz dedi ben baya kötü oldum yani arada kaldım sorun yokken yapmak ne kadar mantıklı olur diye başka Dr gitmeye karar verdim baktım baya bişi bulamadım en son Ali Emre tahaoglu gördüm doçent daha bilgili diye karar verdim ama az önce bir arkadaş yunus Çavuşoğlu önerdi ve baktım oda çok iyi bir Dr arada kaldım :( şimdi siz olssniz ne düşünürsunuz ?