Aiska Damla4622 evet canim bende kullaniyorum ilk haftalar kanamam oldu kahverengi. Progesteron kullan igne
Mucizeeemmmmmm Damla4622 canım bende çok oldu hatta 20 haftalarda bile 30 haftalığım yeni geçti diyebilirim. İşk 3 ay sorun değil kahverengi leke çok normal ama her ihtimale karşı progestan içmelisin. Benim ilerki haftalarda kahverengi akıntı olmasının sebebi ise rahim şekil bozukluğundan dolayı rahmin düzeldi diye akıntıda bitti
Damla4622 Mucizeeemmmmmm bana doktorum progesteron vermiyor normal bu haftalarda diyor umarım bişey olmaz dediğin gibi normal bi şekilde atlatırım
DuyguMustafa Kızlar benımde lekelerim geliyo 6+6 yım bende doktor progestan verdi iğne yapıldı banada kahverengi lekelenmem oluyo bana hep yat dedi.. Birde birsey sormak istiyorum çok aç olmama ragmen birsey yiyemiyorum sizde de oluyor mu bu
Damla4622 DuyguMustafa DuyguMustafa çok normal canım bişey yiyememen bende herşeyi yiyemiyorum çok acıkınca genelde haşlanmış patates ve biraz ekmekle peynir yiyebiliyorum çoğu şeyden tiksindim
DuyguMustafa Ya benimki tiksinme değil aslında çok yemek istiyorum ama kendimi aç oldugum halde çok fazla toz hissediyorum