Minaliy
Yaşadıklarınızı bende yaşadım 2 sene tedavi qördüm pco war bende de çevrenin cok etkisi oluyor ister istemez esimin kuzeni hamile kaldı arkasına yenqesi 2 kere hamile kaldı ama bizde birsey yoktu etraftan nie olmuo bisey mi war soruları sorulmaya başlandı ki biz takmasak bile etrafımızın bu baskıları da bizi çok üzdü ve Ben qizliden qizliye tedaviye basladım kimden ne duyduysam yaptım yakılar kürler biseyleri kaynatıp buhari buharına oturmalar falan 3 kere catlatma iqnesi oldum 3.iqnede ovulasyon takibi yaptım incir kürü kullandım ve son hakkımdı asılamaya qidecektim o arada kuzenimin hamile olduqunu öqrendim sonra pandemi qirdi araya doktora qidemedim hersey yoluna qirsin o zaman qiderim bünyem de dinlensin dedim yasaklar başlayınca bende oturdum kafam boşalsın die kuzenime bebek battaniyesi örmeye basladım bu arada da beynim bosaldı artık bebek olmucak bari bunlarla oyalanıp mutlu oluyum dedim bebek konusunu dusunmemeye basladım derken nisanda hamile kalmısım ve örduqum battaniyeyi simdi nasipse benim kızım kullanacak 🥰zor bir durum çok iyi biliyorum posetlerce testlerim var hep negatif ama psikolojikman beyninizi boşaltın ve kendinizi ona adapte etmeyin sadece biraz ara verin vücudunuz ve beyniniz dinlensin kendinize başka uğraşacak bisey bulun dua etmekten vazgeçmeyin incir kürünü yapın onu kullanın bir zararı yok tam tersi faydası war ve emin olun o bebek qeleceqi zamanı cok iyi biliyor Rabbim de zorlastiriosa bu kadar bekletiyorsa emin olun daha da qüzellestiriyordur kalbinizi bozmayın qüzell düşünün qüzell olsun hersey qönlunuzce olsun ins en kısa zamanda qüzel haberler alırsınız dualarım sizinle 🤲🏻🌸