Minaliy ah güzel kız kardeşlerim ben de yaşadım sizin yollarınızdan geçtim inanın ki. 8 yıllık evliyim 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm ve malesef tutmadı. Elimde hiç sorun yoktu sayı,hız, dna yapısı, morfoloji bilmem ne her şeyi sorunsuzdu. Bende de yumurta rezervi eksikliği vardı ve asla tutmuyordu. Tedaviler peş peşe negatif çıktı. Eşimin ailesi tarafından asla kabul görmüyordum bide üstüne çocuğum yok diye. Dayanamadım en son gittin avukat buldun boşanmak için dava açacaktım. Evimizi taşımamız gerekti dava kaldı evle uğraşırken durduk kafam dağıldı ev ara aman orası şöyle burası böyle diye diye aklımdan çocuk bi an çıktı ve mucize o zaman oldu. 5 haftalık hamileymişim meğerse. Tuttuğumuz evin tüm duvarlarını ve camlarını silmiştim bile yine de benimle kalmış bebeğim. Şimdi 20+4 haftalık olduk hamdolsun her şey yolunda. İnanın kafanızı boşaltmanız gerek bunu söyleyen sıkıcı kişilerdenimdir kafaya takmamak öyle de kolay değil biliyorum ama bu işin biraz da çaresi bu. Eşiniz sizi yormuyorsa nolur biraz sakin kalın olur mu. Bundan 4 ay önce sizin gibi sıkıntıdaydım yemin ederim ki uçtu gitti. Nolur sakinleştirin kendinizi güzel kardeşlerim Rabbimin illaki var bir planı bizler için hayırlı olan♥️