Kalbim3 Kzlar çok sacma olucak ama ben kahveyi hem yiyiyorum dayanamıyorum hemde içiyorum az önce bir ablaya söylediğimde çocugun esmer olur içme dedi bana çok saçma geldi bende bunun kahveyle degl genlerle alakalı oldugunu söyledim sizce varmı bir bilgisi olan 🙃🙃🤣
Busra34gms Kalbim3 valla esmerliği bilmem ama gebelikte kafein alımı bebeğe ciddi zararlar verdiğini söylemişti doktorum günde en az 1 fincan içebilirsin demişti ben onu bile içmiyorum arada sırada süte katıyorum biraz öyle tüketiyorum
BerrusMom Kalbim3 ay bende çok severim günde bir fincan içiyorum annem bebeğin kap kara olur bak içme dedi 😂yok ya öyle bişi sağlık açısından içmemek gerekli sadece ama doktorum günde 1 fincan iç demişti
haziranin25i Kalbim3 200 mg kafein tüketme hakkımız oluyor buda günde 2 Türk kahvesine tekabül ediyor. Ama kahve yeme kansızlığa neden olur.
Kalbim3 Busra34gms zararlı evet bende doktoruma söyledim demir eksikligin vardır dedi baska bişey demedi ama ciddi yeme istegi geliyo
Busra34gms Kalbim3 yasaklar cezbediyor işte benimde normalde hiç sevmem canım salam sısos yemek istiyor kendimi zor tutuyorum 😏
alininannesiiiii Busra34gms benimde bu aralar salam sosis canım istiyor yasak diye çekiyor bencede bizi doğumdan sonra yapacaklarımın arasında oda var bol bol kahve içmek bol bol sosis salam yemek ve yüz üstü uyumak😍
alininannesiiiii O esmerlik konusu bence tamamen saçmalık alakası yok bende her gün günde bi tane içiyordum çok seviyorum kahveyi kansızlıkta var bende doktorum bişey demedi ama şu bi haftadır iki günde bire düşürdüm içmeden yapamıyorum resmen aklımda hep kahve var niye böyle oluyor anlamadım
sue92 alininannesiiiii günde 150ml’e kadar serbest diye biliyorum ekstra bir durum yoksa. Kaç haftalıksınız? Ben 13-14’e kadar günde bir, iki günde bir içtim ama sonra istek kesildi bir anda.
sue92 bebek rahminize düştüğü anda saç rengi göz rengi bile belli dediğiniz gibi😁 onlar hurafe. ama kahve tüketimi oldukça zararlı. Ona biraz dur derseniz dha iyi olur. Ben kahveye bayılırım, duş jelim bile kahve kokulu ama hiç canım çekmiyo kahve. Psikolojik sanırım.
alininannesiiiii sue92 28.haftamızdayız valla ben bu zamana kadar sürekli hergün içtim arada günde iki olduğu bile oldu bence kahvenin tek zararı kansızlık yapması benim düşüncem o hamile kalmadan önce günde en az 3 tane içen biriydim çok seviyorum sigara falan tüketmiyorum keşke bende de istek kesilse nasıl oluyor o☺️
sue92 alininannesiiiii bende şu an nefes darlığı da var. Kalp çarpıntısı oluyo nefesim kesildikçe. Kahve içsem tetikleyecekmiş gibi geliyo🤷🏻♀️
Fabulas Esmerlikle kahvenin ne alakası var sesli güldüm😂 ten rengi melanin pigmenti ve DNA ile alakalı bir şey kahve ile değil yani😀 siz genel olarak kafeinden ötürü rahatsızlık duymayın yeterki, fazlası iyi değil,sevgiler💐💐
Busra34gms alininannesiiiii offf yüz üstü uyumak bence o biraz hayal olarak kalmaya devam edicek 😂 bebişler uyursa bizde uyuruz 😂
alininannesiiiii Busra34gms valla şimdiden bende başladı uykusuz geceler bebiş gelince durumlar nasıl olucak bakalım☺️
alininannesiiiii sue92 kalp çarpıntısı bende de vardı kansızlıktan kaynaklanıyor diye biliyorum ama şuanda yok acaba kahveyi azalttım diye mi şuanda farkediyorum iki günde bire düşünce kalp çarpıntısı yok oldu siz kaçıncı haftadasınız
sue92 alininannesiiiii ben 32+5 oldum bugün. Önceki haftalarda daha azdı ama şu an sıklıkla nefesim kesiliyo. Bebek çok yukarda olduğu için ciğerlerim sıkışık durumda tabi. Kan dolaşımı da etkili.
Krizantem_ Eskiler de çocuklara derlermiş kızlar kahve içmez kara olur diye aklıma o geldi 🤣 tabi ki alakalı değil 😄