Snszasla Mom092 çok şükür canım ya en çok korkuttugum ve üzüldüğüm konu o olmustu ya birsey olursa diye düşünmek gerçekten dünyanın en azap veren duygusu 😞 ama çok şükür ki sağlıkla geldik evimize darısı sana 😀 senin hikayeni de çok merak ediyorum 🤭🥰
Mom092 Snszasla Şükürler olsunnn 🙏🏻 Bende çok merak ediyorum neler yasicam acaba ahhaha Allah bana da nasip etsin paylaşırım insallaah kuzum 😘 o degilde hala saka gibi geliyor daha gecen konuştuk kim once doguracak diye ahahha yerim seni yaa ☺️
Snszasla Bibliophilia-1991 yaa kıyamam ağlamanızın gelmesine sebep olduğum için mutlu oldum açıkçası 🥰amin allah razı olsun çok teşekkür ederim
Snszasla Mrs_veterinerius yaaa çok tatlısın çok teşekkür ederim bunu duymak gerçekten çok iyi geldi 🥰amin inşallah darısı size kolay ve güzel bi doğumunuz olsun 🤗
Snszasla 1cansu yaa çok teşekkür ederim sizinse dilinize sağlık 🥰 amin inşallah rabbim herkese kolay doğum nasip etsin 🤗🐣
Snszasla Nesrincente ne demek rica ederim keyif aldıysanız ne mutlu bana 🥰 amin inşallah darısı size olsun sağlıkla kucağınıza alın evladınızı 🥰
Snszasla Inci20192021 dualarım seninle canım inşallah hiç birsey olmadan sağlıkla alacaksın kucağına yavrunu rabbim öyle büyük ki inan hersey güzel olacak 🤗
yusramoray Snszasla Gönderini okurken ağlamaktan ekranı zor görenlerdenim. Kendini bizlere aşırı derecde ifade ederek anlattığın için teşekkür ederim 🙏 Rabbim evladının acısını göstermesin. Bende 36+3deyim ve benimkide erkek. Bakalım ben ne zaman yazacağım buraya 🤷♀️
Snszasla yusramoray yaa ağlattım için üzüldüm ama bunu hissetmenize de ayrıca çok sevindim 🥰 çok teşekkür ederim allah razı olsun amin inşallah gelecekleri an gerçekten hiç belli olmuyor sağlıkla gelsin de inşallah önemli olan o kolay ve güzel bi doğum olur inşallah 🥰
Annesininkuzusu01 Snszasla Ömrü uzun olsun eşimin ismide Anıl allah bağışlasın ben hamile değilim ama yana yana istiyorum inşallah bu duyguyu yaşamak banada nasip olur🙏🏻❤️
Snszasla Mom092 😀 ne zaman ne olacağı belli olmuyor gerçekten bi anda yaşandı hersey ama sonu güzel oldu senin hikayenide valla fena merak ediyorum bakalım ne zaman okuyacağız 😀 zamanı saati hiç belli değil sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Sedanur23 Snszasla yaa gözlerimi dolu dolu okudum arda ağlamışta olabilirim sağlıkla büyüsün inşallah paşacık canım😢❤️🤲 Benimde nişanım geldi sancıların sıkılaşmasını bekliyorum bizede dua et canım ❤️😬
Snszasla Sedanur23 ya kıyamam ağlatmak istemezdim ama bende okuyup oluyor halen duygulanıyorum bazen gerçek mi diye düşünüyorum oğluma bakınca anlıyorum 🥰 o kadar güzel bi duygu ki çok şükür bugüne🤗 inşallah kolay bi doğumun olur canı gönülden diliyorum 🥰
Girlpowerbabe Snszasla inşallah ☺️ Dün gece uykudan mide bulantısıyla kalktım saat 4 falandı hiç midem bulanmaz normalde yediğim bişey mi dokundu anlamadım bi de demir ilacından dolayı kabızlık yaşıyordum bu aralar çok tuvalete çıkmaya başladım çamaşırım sürekli ıslanıyor sürekli beyaz bi akıntı gelmeye başladı karnım çok sertleşiyor aşağı baskı var bıçak saplanıyormuş gibi oluyor bakalım ne zaman gelecek😌
Snszasla Girlpowerbabe çamaşırım islanıyorsa eğer doktora mutlaka söyle canım benim öyle bi ıslanma olayım olmadı ama bilgi vermekte fayda var 🥰
Rumnur Rabbim hayırla büyütmeni nasip etsin inşâAllah 🤲🏻🐣😌 Erken doğum olmasının sebebi neymiş acaba bir şeyler tetiklemiş mi genelde erkek bebek gününü doldurur diyorlar ya merak ettim, benimki de erkek ve 33. Haftadayız ☺️
Snszasla Rumnur evet ya bende onu anlamıyorum ne oldu da öyle oldu acaba ama doktorun dediğine göre olabiliyormuş bunlar şaşırtıcı ama bende hep derdim erkek bebekler geç gelir hadi olmadı en erken 38 de filan gelir diyordum da nasip bugüneymiş çok şükür sağlıklı ya ne isterim başka 🥰amin inşallah allah razı olsun 🤗
GoldenRose21 Snszasla Snszasla öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun 🙂 doktorunuz normal doğum için baya ısrar etmiş bu bana mantıklı bir hareket gibi gelmedi çünkü baya zorlanmışsınız:(
Snszasla GoldenRose21 çok teşekkür ederim sağolun 🤗evet bana da mantıklı gelmemişti hatta Okadar çok yalvardım ki asla ikna olmadı ama denedi yinede ben de bunu başardım çok şükür sıkıntı olmadan atlattık 🥰
MryMry Snszasla Herkesin az çok yaşayacağı şeyler aslında ama yapacak bir şey yok anne olmak fedakarlık ister ☺️
Snszasla MryMry kesinlikle öyle rabbim o gücü veriyor ve annelik gerçekten bak başka birsey insanın içi titrermi titriyormuş rabbim herkesin evladına sağlık versin inşallah 🥰
_aycaccelik Snszasla Allahım bağışlasın sağlığıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bize inşallah biz de sağlıklarıyla alırız bi an önce kucağımıza 🥰
Snszasla _aycaccelik amin inşallah allah razı olsun rabbim sağlıkla kavuşmayı herkese nasip etsin inşallah 🥰
Yenianne001 Snszasla canım benim sağ ol, burda yanlış anlamaya tartışmaya yer arayan insan çok terslersin belki diye korkarak yazdım. Sağlıkla büyüt kuzum benim dileklerin için de çok sağ ol
Snszasla Yenianne001 olurmu öyle şey düşünceler herkese göre değişiyor neden tersleyeyim ben olsam belki de ben de öyle düşünürdüm 🥰 hepimiz kadınız sonucda bu şekilde öğreniyoruz herseyi. Çok teşekkür ederim allan razı olsun canım amin inşallah 🥰