Snszasla Inci20192021 amin canım allah razı olsun. 37 hafta erken bi hafta değil canım inşallah sağlıkla gelir bebeğin canı gönülden diliyorum dualarım seninle 🤗
Inci20192021 Snszasla evet canım erken degil ama kilosu cok az doktorum dua edelimki 2 kilo olsun dedi gelisim geriligi oldugu icin insallah fazla olur saglikla gelir bebegim 🤲🏻
Mom092 Snszasla Olsun kuzumm çok sukur hiçbir sağlık sorunu olmadan kavuşmuşsun cok sevindim valla darısı bana 😍
Snszasla Mom092 çok şükür canım ya en çok korkuttugum ve üzüldüğüm konu o olmustu ya birsey olursa diye düşünmek gerçekten dünyanın en azap veren duygusu 😞 ama çok şükür ki sağlıkla geldik evimize darısı sana 😀 senin hikayeni de çok merak ediyorum 🤭🥰
Snszasla Sevilay01 korkuttuğum için özür dilerim canım öyle hissetmeni istemezdim 😞 ama İnan ki allah güç veriyor ben korkmadım sadece zor oldu sende kolaylıkla atlatırsın inşallah 🥰
Snszasla smyra32 gerçekten zor sizinse zor olmuş ama allah güç veriyor bende devlette yaptım dogumu ama şanslıydım hem doktor hem de ebe ve çalışanlar yönünden nasip böyleymiş çok şükür diyorum 🥰
Bibliophilia-1991 Snszasla benim niye ağlamam geldi ki şimdi 😢 Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun
Snszasla Bibliophilia-1991 yaa kıyamam ağlamanızın gelmesine sebep olduğum için mutlu oldum açıkçası 🥰amin allah razı olsun çok teşekkür ederim
Snszasla Minay97 Umut olabildiysem ne mutlu bana çok sevindim bunun için 🥰 allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤗
Snszasla Mrs_veterinerius yaaa çok tatlısın çok teşekkür ederim bunu duymak gerçekten çok iyi geldi 🥰amin inşallah darısı size kolay ve güzel bi doğumunuz olsun 🤗
Snszasla Elliks amin canım inşallah teşekkür ederim 🥰yok yok tırsma 😀 İnan bana ben hiç tırsmadım evladımın canı yerdeysen önemli tabiki zor oldu çok zorlandım ama her zerresine değdi 🥰
1cansu Snszasla kimine uzun gelebilir ama ben hepsini okudum ve her dakikasına kadar yazmışsın yüreğine ve analık gücüne sağlık 😊tebrikler darısı tüm bu yolda olanlara insallah
Snszasla 1cansu yaa çok teşekkür ederim sizinse dilinize sağlık 🥰 amin inşallah rabbim herkese kolay doğum nasip etsin 🤗🐣
Snszasla Esra_Omer_21 teşekkür ederim🥰 allah razı olsun evet bende bunları yazarken tekrar duygulanıp gülmedim değil 🥰🤗 her zerresine değerdi gerçekten
Snszasla Mmrv00 korkuttugum için özür dilerim 🤗ama korkmayın allah güç veriyor bebeğiniz için her an dayanmaya çalışıyorsunuz ben bol bol ilahi dinledin o anlarda ve dua ettim rabbim güç verdi çok şükür sizinse güzel bi doğumunuz olacak ben inanıyorum 🥰
Snszasla Ecos123 amin inşallah allah razı olsun 🤗sizde sağlıkla kavuşun inşallah canı gönülden diliyorum 🥰
Nesrincente Snszasla okumaya doyamadım en sevdiğin uzun hikayeler cok sagolun gule gule buyutun ınsallah darısı başımıza 🙏🙏🙏😍
Snszasla Nesrincente ne demek rica ederim keyif aldıysanız ne mutlu bana 🥰 amin inşallah darısı size olsun sağlıkla kucağınıza alın evladınızı 🥰
Snszasla Drf amin canım benim allah razı olsun darısı sana olsun kolay bi doğumun olsun inşallah 🥰 biraz ayrıntılı anlattım biliyorum ama korkutmak için değildi her anımı paylaşmak istedim inşallah sizinse doğumunuz güzel olur 🥰
Snszasla Mrvesahn amin cAnım allah razı olsun sende oğluna sağlıkla kavuş inşallah 🥰 duygularına dokunabildiysem ne mutlu bana 🥰
Snszasla prensssannesiii yaa teşekkür ederim 🥰duygularına dokunabildiysem ne mutlu bana 🤗amin inşallah allah razı olsun 🥰
Snszasla Inci20192021 dualarım seninle canım inşallah hiç birsey olmadan sağlıkla alacaksın kucağına yavrunu rabbim öyle büyük ki inan hersey güzel olacak 🤗
Snszasla Sumeyyerbey4741 amin canım allah razı olsun çok teşekkür ederim canı gönülden diliyorum inşallah kolay ve güzel doğumun olur 🥰