esmaozan Meliss yok aman oyle olsaydi bide yanmştk hele asker subay falan olsaymiş tamam artk ama koyu derecede ülkücülük oldugu icin bu tür kafamı yiyor 😂😂 nonoş cincon olmycakmş cocuk bilmem ne nasl aklna geldyse gecenlerde poyraz nasl dedi hayret ettim 😂😂
Meliss esmaozan cnaım benim eşim özel hareket polisi gebeliği ilk öğrendiğimizde ne isimler duydum anlatamam 😂😂😂😂erkek olsaydı yanmıştık 😉o yüzden sordum bende bu durumdan geçtim neyseki kızımız olacakmış onun içinde tabiki istikrarlı davrandı ve kazandı 😆😆😆
esmaozan Meliss hadi yirttn yine kiza kolay oluyor isim bulmak 😊 ne isimler duydun bi kac ornek verde belki begenirim 😊😂
Betuluus Meliss Benim eşimde Komiser ve gerçekten isim beğendirmek imkansız😂😂Kendisi bulduda çok şükür rahatladık😂😂😂
Meliss esmaozan sanmıyorum canım eşinden farklı degil birde bunlarla kafanı karıştırma 😀😀😀birkaç tanesini yazmıştım yukarıda sana 😂😂
Betulll esmaozan benim esimde ayni cnm kiz olursa asena erkek olursa göktug istiyordu 😊 insallah kizimiz olcak asenada anlastk
Betuluus esmaozan amin inşallah😂 kocalara isim beğendirmek imkansız gibi bişe babasının adını söylersen yada kardeşinin adını anca tatmin olurlar😂😂😂 benim kocam eve gelince Sancar olsun dedi bende Batur koydum öyle oldu yoksa bizde isimsizdik😂 bir gün eve isimle gelmesini bekle😂😂😂😂
Meliss Betuluus adamlar birde illa dedikleri olacak birde arkadaşlarından etkileniyorlar gibi geliyor bana 😀😀😀ee dinledikleri müziklerde malum olunca 😂😂😂
Betuluus Meliss etkileniyorlar bencede en güzeli kendi bulsun bizde beğenelim😂😂 biz bulunca kulp buluyorlar
Bekleyenler esmaozan benzer şey bizde de var. Eşim duruyor Kuman koyalım diyor. Yakışıklılığı ile bilinen Türk boyu iyi güzel de çocuk adı olmazki ciddi değil bence ama 😊