Meryem1316 Sinemm35 en yüksek 15/8 . Kan hastalığımda var benim . İkisi bir arada olunca fazla tutmayacak herhalde . İlaç kullanıp dinlendikçe tansiyonum daha hiç sıkıntı çıkarmadı
Dryalp 2subat bana da goturebıldıgkmkz kadar götüreceğiz dedi 37ye kadar çıkmazsa daha var insallah çıkmaz ya sızınde
Emine32 2subat 2subat benimde 29.hafta da yükselmişti doktora gittim ama ben farkında değildim ölçmediğim için hareketleri hissetmiyorum diye gittim tansiyonum yükselmiş erken doğum oldu
momteacher Kızlar sizin yükseliyormuş benim tansiyonumda 2gündr çok düşüyor 9-4 çıkıyor sürekli , halsizim kafam kalkmıyor, bebeğe bi zararı varmıdır düşük tansiyonun? Bugünde düzelmezse doktorumu arıycam.
Sinemm35 2subat benimde 26 haftalikken kan akisinda azalma var dedi doktor suan 28 haftaligim sınırda dedi tansiyonum sukur suan iyi benim de korkum preaklampsi olmasi inşallah sizde hayirlisiyla saglikla kavusursunuz yavrunuza
Meryem1316 Sinemm35 preaklamsi için idrar tahlili yapıyorlar . Benim bebeğim on günde 50 gram almıştı sonra aynı hafta acile gittim baş aprısı için tansiyon yüksekmiş . Kontrole gidince hemen idrara baktı . Sonuç çıkmadan acile yatırıp tansiyon takibi yapılıp ciğer geliştirici yapıldı . 27. Haftada iken .idrar temiz çıkınca ilaç verdi dinleneceksin dedi . 31 . Haftayı gördük şükür kilo da almaya başladı
Feride34 2subat günde en az 1 ltre suyun içine limon sıkın limonata şeklinde için azda şeker arın ve sarımsak tüketin ben alfamet ve beloc kullanıyorum iki ilacıda benimde yüksek çıkıyo doktorum bu şekilde önerdi ve yediklerinze çok dikkat edin