[silindi] 2subat tuz disinda tursu, pilav, ekmek, makarna gibi besinlerinde tuketmemeniz gerekli olabikir. Bir de esansiyel tansiyonunuz olabilir ona pek etki edecek bisey olmuyor maalesef stresle, uzuntuyle yukseliyor
Dryalp 2subat ben tansiyon hastasıyım normalde suan düştü hamileyken ama 28den sonra artacak dedi ilaç kullanıyorum Akdamar 3kere günde yediklerime dikkat ediyorum hep ölçün hem limon suyu için cıkarsa
2subat Meryem1316 Aslında hiç bşy yapmıyorum bugün sadece oğluşumun kıyafetlerini katladım oturduğum yerden 142ye 100 oldu hemen çarşamba günü doğuma alır beni büyük ihtimal
2subat Melikeakkc Bana 14 olunca hemen gel dedi ama ben bebeğin hareketlerini takip ediyorum daha gitmedim çarşamba günü gidicem nasipse
Melikeakkc 2subat biz gittik 14-8 olunca normal dedi kadın doğum doktorun 8 yüksek sınırda demişti kontrol edin ölçün devamlı
2subat Nhyas Yaa çok geçmiş olsun benimde protein kaçağı vardı ama negatife döndü takip edildim sürekli ama şuan nasıldır bilmiyorum
Dryalp 2subat bana da goturebıldıgkmkz kadar götüreceğiz dedi 37ye kadar çıkmazsa daha var insallah çıkmaz ya sızınde
2subat Meryem1316 Ben 37deyim 34de de benim doktorum alıyodu takip etti yoluna girdi herşey şimdi alalım artık 3 kaybın var riske atmak istemiyorum dedi
Sinemm35 2subat canim benimde hipertansiyon var sabah aksam limonlu su ic ben 200 ml bardak su 8cine 1 limon sikiyorum gunde 1 tane de nar yiyebilirsin nar tansiyinu dengeliyor bu ikisi bana en iyi gelenler 16 10 ile basladim tansiyon hapi icmeye suan kac haftaliksin dogum yapacağın bi tarih verildi mi sana eroen dogum icin?
2subat Sinemm35 Canım doktorum beni normalde 34. Haftamda doğuma alıyodu hem tansiyon hem protein kaçağı vardı ciğer geliştirici falan vuruldum 4 tane sonra takip edelim dedi takip etti herşey yoluna girdi şimdi ayın 23ne tarih verdi ve ben 37 haftalık oldum benim 3 tane bebek kaybım var bebek kaybı olduğu için bu bebeği tehlikeye atmak istemiyo ayın 23de gidicem tahlillerim yapılcak kötü çıkarsa doğuma gidicem ve ben oksapar falan da kullanıyorum kanım pıhtılaşmaya başladı sanırım dahiliyeye falan da gittim o Şuanlık kötü bşy yok dedi bakalım artık çarşamba günü ne olur
Meryem1316 Sinemm35 en yüksek 15/8 . Kan hastalığımda var benim . İkisi bir arada olunca fazla tutmayacak herhalde . İlaç kullanıp dinlendikçe tansiyonum daha hiç sıkıntı çıkarmadı
Sinemm35 2subat benimde 26 haftalikken kan akisinda azalma var dedi doktor suan 28 haftaligim sınırda dedi tansiyonum sukur suan iyi benim de korkum preaklampsi olmasi inşallah sizde hayirlisiyla saglikla kavusursunuz yavrunuza