sntn Shuled25 ben rüyamda hamile olduğumu ve kız bebeğimin olduğunu gördüm hamile olduğumu bilmiyordum o zaman rüyanın etkisiyle ve belirtilerle adetime 10 gün kala test yaptım hamileydim. Ve erkek bebeğim olacak inşallah
Nur07 Shuled25 Ben rüyamda hep cinsiyetini kız olarak gördüm içime kız doğuyordu hissiyat olarakta kızım olacağını hissediyordum ve sonuç minik kızım geliyor ☺️🦋🌸👧
OzgeSahin2 Shuled25 2 aylik hamileydim kizim olacagini gordum yuzunu falan herseyini gormustum suan 27 haftaligiz ve kizim olucak allahin izniyle😇
tazegebee Shuled25 valla onunla bi ilgisi varmidir bilemiyorum ama evlendiğinden beri kızım oluyor rüyamda hic erkek görmedim. kesin kız olucak dedim ama oğlum olucak inşallah. belkide hep kiz istediğim icindir bilemiyorum.
Emine46- Shuled25 ben eşim ve etrafımızdaki bir çok kişii erkek gördü rüyasında çogu da erkek hissediyorum diyordu bizde eşimle öyle kontrole gittiğimde doktor kesin kız dedi herkeste nasıl tutuyor anlamıyorum 😁☺️🤷🏻♀️
NAZ2333 Msydn6 bende iki kere ruyamda erkek bebek dogurdugumu gordum emziriyodum maviler icinde gordum hemde pamuk gibi cok guzeldi doktorum 13+3te erkek dedi . Bende hep erkek hissediyorm ve ilk hamileligimde de hep kiz goruyodm ruyamda ve kizim oldu
Denizzz88 Shuled25 ben rüyamda cinsiyeti öğrenmeden önce iki kere erkek görmüştüm gerçektende oğlum olucak