Shuled25 Kızlar rüyada kız bebek gördüysen erkek bebeğin olurmuş diyorlar yani tersi çıkıyormuş doğru mu ?
Msydn6 Shuled25 Ben ilk gebeliğimde oğlan gördüm hep mavi görüyordum falan oğluşum oldu şimdi bunda da kız gördüm 2 sefer hep pembe şeylere yöneliyorum kızım olsun çok isterim tabi hayırlısı baklaım bence pek alakası yok 🌸🤗
91ARIN91ASK Shuled25 ben rüyam da 2 defa mavi renkler için de bebek gördüm Rabbim erkek nasip etti bebeğimi
Smyyeakyldzz00 Shuled25 ilk bebeğimde 2. Ayımda daha hiç cinsiyeti öğrenmeden yani rüyamda normal doğumla simsiyah saçlı bir erkek bebek görmüştüm . Ve tamda öyle oldu normal doğum yaptım oğlum doğduğunda simsiyah saçları vardı :) zaten o rüya benii o kdar etkilemişti ki cinsiyeti öğrenmeye o kadar emin gitmiştim ki kız dese şok olurdum :)
Anne2_ Shuled25 ben rüyamda kızımı görmüştüm sonradan kız olduğunu öğrendik doğdu çok şaşırdım çünkü aynı rüyamdaki bebeğe benziyor ben ve eşim sarışınız oğlumda sapsarı ama kızım çok esmer yuvarlak yüzlü rüyamdaki bebekte böyleydi
NAZ2333 Msydn6 bende iki kere ruyamda erkek bebek dogurdugumu gordum emziriyodum maviler icinde gordum hemde pamuk gibi cok guzeldi doktorum 13+3te erkek dedi . Bende hep erkek hissediyorm ve ilk hamileligimde de hep kiz goruyodm ruyamda ve kizim oldu
alininannesii Ben hep erkek görüyordum, silah araba falan gördüm sonra erkek olduğunu öğrendim, zaten hep erkek hissetmiştim, siz ne hissediyorsunuz?
Shuled25 alininannesii ben bilmiyorum ki bişey hissetmiyorum aslında bu gece rüyamda kız gördüm sadece 🥰
Nazmiyekndmr Bende kız gördüm ama kızım olsun çok istemiştim oğlan oluyor neyse olsun oda benim minik oğluşum
mrv_b Ay sinirlerim bozuldu kaç post gördüm bununla ilgili herkesin gördüğü çıkmış bana neden olmadı yahu 🥴🤦🏻♀️
mrv_b Shuled25 hamilelikten önce de hamilelik boyunca da hem ben hem eşim hep erkek gördük ben hala görüyorum geçen hafta altın gördüm mesela o da erkek belirtisiymiş. Çin takvimi, Rus takvimi, ultrason ilk görüntüleri bile erkek diyordu 16. Haftamda dr kız dedi 🤷🏻♀️
Naazz Aslında inanmam böyle şeylere ama hamileliklerimde gördüm cinsiyeti şans mı bilmiyorum. ilk hamileliğimde erkek bebek doğurduğunu gördüm oğlum oldu ☺️ İkincide hamile olduğumu bilmiyordum korunuyorduk yine bi rüya gördüm oğlumun elinden tutmuştum bir kız çocuğu geliyordu peşimizden git niye geliyorsun peşimizden flan diyodum kız çocuğuna meğer hamileymişim ve kızımı bekliyorum şimdi ☺️
Shuled25 mrv_b Anladım işte bende bilmiyorum bazılarında gördükleri gibi çıkıyor bazılarında da tam tersi demekki bende kız gördüm rüyamda ama daha yeni hamileyim sabırsızlıkla bekliycem cinsiyetini öğrenmeyi bakalım 😊 neyse sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter ki 🥰💕🤲🏻
Gizoos Shuled25 ben 4 5 kere kız diye gördüm ama erkek🤣 kuzenim hamileyken onunkini erkek görmüştüm erkek oldu kendide erkek görmüştü
Berfininannesi Shuled25 Bende 14 haftalık hamileyim dün gece rüyamda kız bebek gördüm yani benim bebegimdi heycanla cinsiyeti merak ediyorum 🥰