zohreeeee Kizlar adetimden 1gun gecti ama yumurtlamayi gec gordum adetin 20.gunu gordum bu kuruma cizgisimi??ilk 5 dkda bundan silikti sonra gittdikce boyle oldu
Mizgin2020 zohreeeee benim adete 7 gün kala yani bugün bu sabh yaptığım böyle çıktı bakabilirsin postuma
teachervera zohreeeee benimde böyle idi hatta ben testi yaptım 2 3 dk bekledim ikinci çizgi çıkmayınca yattım 1 saat sonra çöpten çıkarıp bakayım dedim baktım ikinci silik çizgi var. Kuruma çizgisi olabilir dendi ama çok şükür 2 aylık hamileyim şu an ❤️
Beyzan Bence kuruma çizgisi adetin geçtiyse bence bir tık daha görünür olabilirdi ama umudunu kırmak da istemem. En güzeli testi tekrarlaman. Elinde varsa yarın sabah uyanır uyanmaz bir daha yap ilk idrarinla o zaman bakalım😍
zohreeeee Beyzan evet bencede oyle ama ben yumurtlamayi gec gordum yumurtlamanin uzerinden bugun 14.gun o yuzden ola bilirmi silik?
Beyzan zohreeeee elbette olabilir dualarım seninle hadi yarın test yap da öyle yaz bize olumlu olursa birlikte kutlarız olumsuz olursa da birlikte duaya devam ederiz önümüzdeki ayı bekleriz 😍