Senacbryk Esmadncc rüyaya belli olmuyor ben hep erkek gördüüm erkek bebeek emzirdim ama cinsiyeti kız 😀 tabi daha dogmadı bilememm
NAZ2333 Esmadncc ben hamile oldugumu bilmeden kocaman bi balik yakaliyodum anlami erkek cocuk dogurmakmis ruyalarimda hep erkek goruyorm doktorum 13+3te erkek dedi degismezse erkek bebisim sali kontrolum var 16 haftqlik olduk bu gun
mom6565 Zeycannn canım sonuç tam belli degil sanki kız gibi dedi öyle kaldık ama burada kime ultarson fotoğrafımı atsam erkek dedi hatta instagramdanda iki sayfaya attım onlarda erkek dedi sadece kıza benzeten doktorum oldu🤣🤣🤣
Zeycannn mom6565 benim de iki üç kişi dışında erkek dedi ve özellikle araştırdım tüm belirtiler erkek bebeğe işaret ediyor ama doktorum kıza benziyor dedi sırtı dönük ve bacaklarını toplamış olan görüntüsüne genelde göstermeyen bebek kızdır diyorlar hayırlısı neyse o olsun inşallah
misraerol mom6565 bendede durum aynı bacak arasını gormeden kemik yapısı kız dedi 90% 12+4 te size nezaman dedi kız diye şuan nekadarlıksınız aceba 🥰
mom6565 Zeycannn yok ya alakası yok ablaminda göstermedi o yüzüden doktorlar hep kız dedi hemde özel hastne 7 aylikken erkek öğrendik bende o yuzden acele etmiyorum yeterki net cevap versin bende ona gire hareket edeyim
prensmusta Esmadncc bende hep erkek gördüm rüyalarımda,hatta eşimde rüyalar tersine çıkar kızımız olur diyordu,ısrarla yok erkek olcak,hissediyorum dedim ve oğlumuz olucak nasipse🤗
Zeycannn misraerol benim de 14+4 te bacak arasını görmeden ve sırtı dönük olan bebeğime kız tahmininde bulundu doktor tabi benim ısrarımla çünkü hala erken söylemek için diyordu
mom6565 misraerol şuan 21 haftalık oldum en son 19 haftalıkken gittim sanki kız gibi dedi banada kemiğine bakarak söyledi yüzde bile veremedi ben yinede fam emin olmak için hazırlık yapmadim rabbim gönlümüzdekini nasip eylesin ınslalah
Gizmsnyzz Esmadncc ben hamile olduğumu ilk rüyamda görerek öğreniştim ondan snrada iki kere aynı erkek bebeği rüyamda gördüm doktor ilk önce erkek sonra kıza benzetti ama kız dediğinde hiç içime sinmemişti detaylı da erkek olduğu netleşti 😁