Esmadncc Kizlar bugun tam 10 haftalik oldu bebegimiz Bu gece ruyamda Cok Guzel yedik gozlu sarisin iri yari bir Erkek bebek gordum kendi kendime Ne kadar Guzel diyip durdum etkisinden cikamadim hala yorumlarmisiniz ruyasinda Erkek gorupte Erkek olan varmi ? Cinsiyet Ne zaman Belli olur
Sermec27 Esmadncc oğlumda erkek bebek görmüştüm hep bu bebeğimde de hep erkek bebek görüyorum daha cinsiyet belli değil hayırlısı olsun inşallah 🤲
mom6565 Esmadncc ben belki 10 kere gördüm rüyamda belkide daha fazla doktor kıza benzetti yüzde verdi 5 hafta sonra gel tekrar bakıcam dedi 19 haftaliktim o zman saha neyine bakacaksa
ikiiPrensensAnnesi Esmadncc iki kızımdada hep erkek çocuk görürdm ve aslan yavrusu zorla kendini bana sevdiriyor görürdm kızlarm oldu hamilelikteki rüyalar hep ters çıkar derler🤷
1incir Esmadncc ben👋 rüyamda altını değiştiriyordum aaa erkekmiş diyorum 😂 Oğlum olcak inşallah sağlıkla gelsinler 🤲
Zeycannn mom6565 sonuç ne peki bebek erkek mi kız mı ben de hep kız bebek görüyorum hatta en son rüyamda cinsiyet öğrenmek için doktora gidiyorum cübbeli bir adam kızımın olacağını söylüyo 15 haftalık ama daha cinsiyeti kesinleşmedi
mrv_b Esmadncc hamileliğimin başından şuan ki zamana kadar hep erkek gördüm. 18 haftalığız. Hep de erkek hissettim ama cinsiyetimiz kızmış 🤷🏻♀️
Happy46 Esmadncc bende böyle bir rüya görmüştüm 7 haftalık hamileydim ozman arkasında kanatları olan bir erkek çocuğu melek gibiydi sonra oğlum oldu tabi☺️
Gizemceylan Esmadncc bana da herkes soruyordu ne hissediyorsun cinsiyeti diye ben de bilmiyorum diyordum hep sonra bi gün bebeğim sende gir rüyama herkes görüyormuş dedim 😅 gece rüyamda erkek bebek gördüm Allah nasip ederse oğlum olucak
0Cerenk Esmadncc ben bebeğimin haberini aldığım gün evimde mavi kundağa sarılmış yeni doğmuş bir bebek gördüm, nerdeyse erkek olacağına emindim o rüyadan sonra, kızım oluyor ama tabi bin şükür🙏🏻 İkisi de başımız üstüne🙏🏻🙏🏻💜
Duygukocc Esmadncc bende tam tersi hep bembeyaz gül yüzlü bir kız bebek görürdüm oğluşum oldu 😊genelde tersi çıkıyor rüyaların
Busbushatun Esmadncc hep tersi derler bende kizimda erkek bebek gormustum kucagimda ruya tabirinded ekiz cocuga yorulmustu, ama ben ruyamda kucagimda erkek bebegi gorunce uzuluyordum icim kiz istiyordu
nisotti Esmadncc bana oldu:) esimle aramiza yatiriyorduk erkek bebekti:) o kadar tatliydiki bembeyaz siyah sacli hafif toplu:) sonra da cinsiyetinin erkek old ogrendik
mom6565 Zeycannn canım sonuç tam belli degil sanki kız gibi dedi öyle kaldık ama burada kime ultarson fotoğrafımı atsam erkek dedi hatta instagramdanda iki sayfaya attım onlarda erkek dedi sadece kıza benzeten doktorum oldu🤣🤣🤣
Zekus7 Bende cok tatlı minnoş bir erkek bebek gördüm yüzüne kadar hatirliyorum ve ultrason fotoğraflarına bakıyorum da aynısı oğluşum 🙏🧿😍
Esmamoms Esmadncc cinsiyeti öğrenene kadar rüyamda 3 4 kere erkek bebek gördüm. Annemde erkek bebek görmüştü. 12. Haftada doktor büyük ihtimalle kız dedi. Çok şaşırdık. Demek ki dedikleri gibi rüYalar tersine çıkıyor dedim. Sonra rüYamda yine 5. Kez erkek bebek gördüm. Anlam veremedim. 14. Haftada tekrar gittiğimde doktorum yanlış tahmin etmişiz erkek bebekmiş dedi. Şimdi 24. Haftadayım cinsiyetimiz değişmedi kesin erkek.😁