Ec0709 hazal544 inşallahhhhh🙏🏻😍 ya mide icin gaviscon verdi bana ara ara midem yanıyor iciyorum. Siz kullanıyor musunuz böyle bir sey? Kasık ağrısı ara ara oluyordu ama dün aksamüstü bi basladı gecmedi benim de cok kötü oldu ciddrn🙄 biraz saat ilerlesin bi sorcam doktoruma
Zynpasln Ec0709 canım 8 şişe gaviscon bitirdim ve sayısız Beypazarı şişesi 😅 o yanmalar geçmiyor asla
hazal544 Ec0709 valla doktor folik asit de verdi şurup da verdi, ama ben pek kullanmak istemiyorum, sonuçta kimyasal, onların yerine meyve süt yoğurt falan tüketmeye çalışıyorum
Sahika8989 Ec0709 kardesim benim dedigim bir arkadasim var valla suni sanci sanci kotu basiyorlar diyo 🤣🤣 sonra hemen cikip gidiyo diyo diyo bence sen sancilarini evde cek suyun gelirse korkma
Sahika8989 Srnysl ay bende evlat yok ama onun yerine kucuk melek var bu saatte kaldirdi beni yemegini verdim suyunu tuvaletini derken inan yoruluyorum esimde ilgileniyor ama yoruluyorum olsun ikisininde sagligi olsun ben bisey istemiyirum
Ec0709 hazal544 tabii orasını siz bilirsiniz 🤗 ama folik asit baslı basına bi destek hatta hamile kalmadan önce de kullandırıyorlar bazen maalesef yediklerimiz yeterli gelmiyor emilim yapamıyoruz falan. Şurup benim mide yanmama cok iyi gelmisti cok kötü olursanız tavsiye ederim yine de 🤗
Aysgog Ec0709 40.haftaya girdim hala bulantı yaşıyorum 😞 9 ay boyunca kustum.12 kilo aldım sadece birgün sonra da suni sancıyla doğum başlatılacak inşallah
Ec0709 Aysgog ahhh kıyamam doğumunuz gelmisss😍 benim de annem bana hamileyken 9 ay boyunca kusmus. Cok cektim senden diyor😄
hazal544 Ec0709 mide yanmasnda süt ve elma yiyorum iyi gelmezse şurup içiyorum, bakalım artık sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri 😍😌