Fsn26 Ec0709 doktor kızdı bana dikkat et diye. Preklempsi olacak diye korkuyor ilk gebeliklerde ve genç annelerde daha sık görülüyor dedi. Günlük tansiyon takibi yapıyorum.
Ec0709 Fsn26 offf bi de o var. Allah korusunnnnn ya. Off benim de aksamdan beri kasıklarımda bi ağrı basladı gecmiyor ya yürüyorum evin icinde o zaman bile kasıyor üsütmüsümdür diye düsünüp panik olmamaya calısıyorum ama telefona uzandım yine acayip bi sancı girrdi🙄🙄🙄
Ec0709 Aloneanqel ah ah Allah yardımcınız olsun bu ağrılar bitmiyot bitmiyor🙄🙄🙄 ismi de cok güzelmis sağlıcakla gelsin insallah😍 yaaa ama kilo konusunda sanslısınız😅😅😅 ben aldım da aldım yani😅😅😅
Fsn26 Ec0709 kasık ağrısı için doktorunuzla konuşun siz bence. Rahim büyüdüğünde etrafındaki kaslar gerildiği için ağrı yapabiliyor ama bu haftalarda yine de kasık ağrısı için danışmak lazım
Ec0709 Fsn26 aynen sabah hemen yazıyım yazık simdi rahatsız etmiyim 🤣 gerci artarsa tabiki hemen ararım
Srnysl Ec0709 an itibariyle 30+1 olduk oğlum sabaha kadar futbol oynuyor sanki içerde bu da beni çok mutlu ediyor 🥰ama gel gör ki sol kalçadan ayaklarıma kadar tutmuyor topal gibi oldum resmen üstüne oturamiyorum uzanamiyorum yuruyemiyorum biran önce kavuşmak istiyorum oğlum a hayırlısıyla 🤲 bu zaman a kadar 5 kilo aldım
Ec0709 Srnysl ah kıyamam evet zorluyor bebişler ya. Allah kolaylık versin. ağrılar falan bende de var bazen sol tarafım yamuluyor🤣 simdi kalktım mesela sağ elim simsis yazarken zorlanıyorum🤣🤣
Srnysl Sahika8989 aynı durumdayım seninle canım iki evladım daha var benim de peşlerinde koşmaktan ağrılarım daha da dayanılmaz hale geliyor biran önce doğsun istiyorum artık hayırla ve sağlıkla İnsaAllah 🤲
Sahika8989 Srnysl ay bende evlat yok ama onun yerine kucuk melek var bu saatte kaldirdi beni yemegini verdim suyunu tuvaletini derken inan yoruluyorum esimde ilgileniyor ama yoruluyorum olsun ikisininde sagligi olsun ben bisey istemiyirum
hazal544 Ben 31′ e giricem, geceleri kasık.agrisi ile uyanıyorum, ve midem çok yanıyor, inşallah sağlıkla bebeklerimizin kucağımıza alırız ♥️😌
Ec0709 hazal544 inşallahhhhh🙏🏻😍 ya mide icin gaviscon verdi bana ara ara midem yanıyor iciyorum. Siz kullanıyor musunuz böyle bir sey? Kasık ağrısı ara ara oluyordu ama dün aksamüstü bi basladı gecmedi benim de cok kötü oldu ciddrn🙄 biraz saat ilerlesin bi sorcam doktoruma
Sahika8989 Ec0709 kardesim benim dedigim bir arkadasim var valla suni sanci sanci kotu basiyorlar diyo 🤣🤣 sonra hemen cikip gidiyo diyo diyo bence sen sancilarini evde cek suyun gelirse korkma