babyackgz Ceylanaydemir bizimde son 43 doğumun iki türünden de aşırı korkuyorum 🥺 ilk gebeliğim benimde
brcbr Ceylanaydemir sancım yoktu sezeryan oldum 3 gün çook sıkıntılı geçiyor sonra inanın unutulup gidiyo çocuğun derdinden🥰🥰
Diilekk19 Ceylanaydemir ay benimde 34 günüm kaldı önceden çok cesaretiydim yaklaştıkça korku sardı beni de hep dua ediyorum ve korkuyorum ilk sonuçta kolay mı olur zor mu bilemiyorum 2 defa da kürtaj oldun inşallah kolay doğururuz
Zeys Ceylanaydemir zorunlu sezaryen oldum aşırı korkuyordum ameliyathaneye inerken sandalyeye bile oturmadım hasta değilim hamileyim ben diye bi cesaret bi heyecan hiç korku olmadı bebeğime kavuşma anını bekledim sabırsızlıkla o kadar rahat güzel geçti ki doğum da sana da nasip olsun kolay doğumlar🙏🏼 Normal doğum yaparken de sandı ara ara gelip gidiyormuş rabbim o an bile dinlenme süresi veriyor zaten doğuduktan sonra hiç ağrı sızı olmuyormuş kuş gibi oluyormuş insan nasip okursa 2. Yi normal doğum yapmak istiyorum ☺️
Nesuk Ceylanaydemir korkma. Ben de ilk doğumumda bir sürü planlar yapmıştım kafamda. Binlerce olasılık hesaplayıp uykularımı kaçırmıştım. Sonuç olarak tesadüfen gittiğim hastanede kadın doğum doktoru yokken 6 cm açıklıkla ambulansla en yakın ilçe hastanesine sevk edilip hiç görmediğim bir doktorla ilkel şartlarda normal doğum yaptım. Aklımın ucundan bile geçmezdi. Ama Allah’ıma şükürler olsun planlarım gerçekleşmese de hayallerim gerçekleşti. İnşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruz evlatlarımıza. Gerisi doğumda yaşanan bütün acılar unutuluyor.
Ceylanaydemir Nesuk 6 cm açıklık mı nasıl yani sancınız falan yokmuydu yoksa sancı vardı diye mi gitmiştinizzz cidden insanın planladığı gibi olmuyor bazen
12Prlk_ozi Doğum sırasında doğru nefes alıp vermeyi ıkkınmayı iyice öğren diyorlar, yoksa çabuk yorulma, enerji tükenmesi esnasında zorlanma oluyormuş, bol bol bilgiler okuyun
Nesuk Ceylanaydemir sabah iç çamaşırımda belli belirsiz bir leke gördüm.Kendi doktorumun burada olmadığı bir güne denk geldi. Her ihtimale karşı hastaneye gidip bir baktırayım dedim çünkü 37. Haftadaydım. sancımın olduğu nstde fark edildi.benim hissettiğim bir sancı yoktu. 8 cm’den sonra hissetmeye başladım sancıları. Eğer her ihtimale karşı hastaneye gitmeseydim zor duruma düşebilirmişim. Çok şükür atlattık.
Nesuk Ceylanaydemir bulunduğum ilçede 1 tane devlet 1 tane özel hastane var. O gün ikisinde de kadın doğum doktoru yoktu. Kliniğine gittiğim takibimi yapan doktorum da o gün ilçe dışındaydı. Ben doğumdan önce nerde kimle doğursam diye planlar yaparken başıma gelene bak :)
Ceylanaydemir Nesuk Yani bi yandan çok kolay olmuş bi yandan kötü olmuşş bi bilemedimm yani ama 8 cm e kadar kıvranıp sezeryan istedim diyen çok varr
Ceylanaydemir Mom092 Yaa benmiyim korkutan 😂 1 gün var aramızda canım benden önce doğurursan hevesle okucam doğum hikayeni 😅
Damlaltinay Ceylanaydemir Canım korkunun ecele faydası yok 😂 başla seçeneğin yokmuş mecburen bunu yapman gerekiyormuş gibi düşün.
Ceylanaydemir Damlaltinay Öyle zaten öyle olduğu için daha bi korku geliyo öyle uada böyle o sancı çekilecek o hastanede yatılacak ama sonunda bi mucize var şükür ki🤲🏻😊🥰
TDE Ceylanaydemir aynı ben :) bugün hastane çantasını hazırladım. Kimseye çaktrmıyom da Bi korku gelmedi değil :)