Asli10 Mizgin2020 kamera ayarlarına gir sarı siyah yapıyo en ufak çizgi varsa onu net sarı renk yapıyo
Mizgin2020 Asli10 he tamam canım vala eşimin zoruyla yaptım ilkez bana kalk yap dedi yoksa ben daha beklerdim varmış demekki bundada bı hayr
NAZ2333 Canm cok silik cikmis biraz daha bekle adetinin gecmesini bekle rabbim gonlune gore versin insallah
Tugbaozcn Mizgin2020 aynı testten zamanında ben de yaptım varla yok arası çıktı koştuk hastahaneye var diye kan testi yaptırdık çıkmadı bu testler çok güven vermiyor başka bir testle tekrar deneyin isterseniz
haziranin25i Mizgin2020 çok silik bir şekilde gördüm. Biraz daha bekleyip kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim 🌺💜
Tugbaozcn Mizgin2020 benimkide prodoctor du ama endişelenmeyin çok yeni olduğu için de bu şekilde vermiş olabilir bi de başka bi test deneyin isterseniz
Lilaaa Seninle bat tarihimiz aynıydı hangi günleri değerlendirmiştin canım sen bide belirtin var mıydı
Mizgin2020 Lilaaa var canim belirti üzerine de yaptık aşırı gaz var namaz kılarken bıle zorlanıyorum karnımda aşırı şişlik var bide mide suyu 2 gündür boğazıma geri geliyor oda bı belirtiyms arastrdim
Melo24_ Mizgin2020 Kaset test al canım ben Adetten 5 gün önce bu testi yapmıştım Negatif çıkmıştı. Adet gününden bir önceki gün normal Kaset test yaptım onda 2.çizgi silik çıkmıştı. Sonra kan verdim 45,53 sonuç çıktı.
Mizgin2020 Minikannebsr elimde 10 tane kaset 2 tane de bu testen var bı kaç gün sonra tekrarliyacam inşallah
MslmKbr Mizgin2020 evet bende görebiliyorum buradan göründüyse sız hayli hayli gerçekten gormuşsunuzdur inşallh gebesındır hayırlı olsun eğer varsa