gel_artik_bebegim Purpura26 canım kimyasal gebeliğin adet olmakla alakası yok ben 2 kimyasal gebelik gecirdim adet olmamistim tüm belirtileri yasadim ama 4+4 ken düştü onu doktorlar anlayamıyor en başta
Purpura26 gel_artik_bebegim Adetin gecikebiliyor da evet ama adetten önce öğrenince o ihtimali düşünüyorlar direk. Kese de bebeği görene kadar hamilesin demiyor da gerçi doktorlar 🤦♀️😃
Purpura26 Zeyzey7 Ben de 3 kere kan verdim 2 gün arayla. Kaynanam falan dalga geçiyordu 😃 hatta doktora gitmeden 1 gün önce yine verdim keseyi görebilirmiyim diye. 2500 üstünde gözüküyor ya kese. Şöyle 6 haftalıkken falan öğrenmek isterdim başlarda çok stresli geçiyor. Kese gözüktümü bebek varmı kalp atışı varmı derken öyle öyle geçiyor
Gizmolata Purpura26 ay sonrada başka stresler başlıyor hareket ediyormu neden az hareket etti,detaylıda sorun çıkar mı, kasıklarım neden ağrıyor ohooo 😂😂 Allah hepimizin bebişlerini korusun, sağlıkla kucağımıza alalım🥰🙏🏼
Purpura26 Gizmolata 9 ayın 9uda stresli desene 😊 rabbim hepimize yavrusuna sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah
momelif Zeyzey7 bende hep bakmaya diorm her sefernde dha erken bakmaya başlıyorum:) duzenli artis olduysa Allahin izniyle bir sorn olmaz rhat olun unutun regl gununuzu bn artk hesplamayp aklmda tutmamaya clisiorm