Minik05 Banada nasip oldu bu post😂😂 Bidahaki postum doğum hikayem olacakkk🤩🤩🤲 39+6 sancı vardı azcik oda gitti 1 haftaya fitille baslatilcak doğum Gelmiyor nazlı kizim Sizin nasıl Gelen giden var mı 🤪🤪
Melike145334 Minik05 bende 39+1 im gelmiyor 35 haftalık 100 ü gecen sancılarm oldu ve serum bağladılar sonra hafıfledı falan derken gelmek istemiyor yahu🤣
Cemrenur Minik05 40+0 olduk bütün aile tek nefes dogurmami bekliyoruz 🤣 ama benim yalancı sancım bile yok😶 salı günü suniyle başlatılacak 😭
Damlamm Deletedmom95 ayniyiz ama gelen gden yok hala yarin doktora gtcem bakalim ne diycekler 😂 hic sancimda yok yahu
Minik05 Melike145334 sorma bacım o sancılar bendede vardı bi ara Bidahada gelmedi 🤦🏻♀️ Bekle bekle Kök saldık Yahuuu💆♀️
balyanakoglum 38 hafta benim de öyle bir batma oluyor ki bacaklarımı sımsıkı kapıyorum. Mesaneme mi vuruyor nedir Anlamadım 😑 uyutmuyor artık
balyanakoglum Minik05 bence mesaneye çalışıyor 🤣 ya da sancı mı bilmiyorum anlamıyorum ki 🤷♀️ çekilmez hale gelinceye kadar evde devam 🤦♀️
Minik05 Deletedmom95 her sabah yaşadığım şey Kalktiim an ole bi Sancim oluyo doguruym sanıyorum vc grip gelince geciyor😂
balyanakoglum Minik05 bu ne ki acaba kasıklarda mesane de çalışıp duruyor kıvranmaktan uyuyamıyorum bu saate kadar 😑
balyanakoglum Minik05 öyle bişey olduğu kesin bu kadar can acıtamazlar ya yalvarıyorum el kadar sabiye nolur yapma diye 🤣
Minik05 balyanakoglum 😂😂 Tırnağını törpülüyoda olabilir manikürlü doguyolar soncda 😂😂 gerçekten bnde Bi ahh deyip kalıyorum değişik.. Annelik zor olacak🙄
Merve1192 40+3den selamlar bizde de tık yok malesef🤷 pazartesi günü suni sancı ile baslatacak doktorum hadi gel kızım diyorum bakalım ne olacak 🤔
Minik05 Merve1192 Rabbim yardımcınız olsunn Ya Inşallah gelir Insallahh 1 gün kalmış Ama 🤷♀️ benimde haftaya p.tesi fitille 😳