Buuuuss svmm hepsi aynı bunların ayrımcılık desen var benimki gibi sonra bide saygı sevgi beklenir sırf eşim için görmezden geliyordum sonra baktım işime gelmeye başladı
karabc Seyma16 ya çocuk olcağını bildiğinden beri huyu değişti insan ona üzülüyor ben sevinir diyordum daha çok kıskanıyor gibi geliyor.
Seyma16 Buuuuss hayır yüz vermiyrm hala kendini müdahil etmeye çalışıyo ya ona sasriyrm az öncede diyo ki bebek doğdun bol bol goruscez sanki onu alcam yanima
Buuuuss Seyma16 ayy en kızdığımda yüzsüzlük valla bizimki rahat gelmez zaten bide 40 ından sonrw doğurdu cocugu var gelmese daha iyi
Seyma16 Buuuuss keşke benimkide öyle olsa bugün eşim diyo ki sizde gelin oturmaya diye ben sevmiyrm anlaşın diye ne zman evdesiniz gelemiyrz ki diyo hic demez illa gelcekk
Buuuuss Seyma16 hepsi aynı gelmiyo dememe bakma istemediğimi belli etmesem benden cıkmayack bide oğlu var onu bırakmaya çalışıyo bana yüzüne dedim bana mı doğurdun diye yüz vermiyorum bi versem önünü kesemem valla
Seyma16 Buuuuss benmde öyle isteee kendini dahil etmeye calisiiyo heryere gecen imali şakayla ne diyo bikiyo msn ben olsam en çok kaynanama giderdim ne anlarsın burdan
Buuuuss Seyma16 yok artık oldu kimbilir kendi nasıl gelindi ben yüz vermiyorum ne arar ne sorar oğlunu arıyo nasıl olsa
Seyma16 Buuuuss ona da kişiye bugün hastaneye gittim beni gotrdu oğlunu ariyo kalan zaman aramaz babası demiş ara diye bide soyliyo esime nabtini z 9 ayşe bi kere dememiş nabtiniz diye smdi daha sik gorusur musunuz cok biliyo