Neslihan1903 mevos_blt07 devlet hastanesi sanırım orda bakmıyorlarmış detaylıda netleşir anca kuzum 20. Haftada 🤗
1prensesgeliyor mevos_blt07 12 haftalikken oğlumu ogrenmistim. 13 haftalikkende kizimi ogrendim. Doktorunuzun tecrubesi ve bebegin pozisyonu cok onemli tabi
Babyto-Mom mevos_blt07 Canım bende devlete gidiyorum sor cinsiyetini mutlaka ben ikili test sırasında 12 haftalıkken sordum Oğlan olabilir dedi😊
Fenerliavukat mevos_blt07 doktorum 13. Haftada yuzde yetmıs bes kız demıstı ıkı gun once tekrar gittik 20 haftalık oldu kesın kız dedı☺️
Duygums mevos_blt07 17 haftaya kadar hiç bir tahminde bulunmadı doktorum net olunca söyleyeceğim dedi tekrar gittim yine yok 2 hafta sonra gideceğim 20 haftalık olacak sanırım öğrenirim artık 🙈🤲
2011iremokan2017 mevos_blt07 cinsiyet öğrenmede benimde çok duyduğum çoğu kişinin uyguladığı bir test var 😊 idranın içine 2 kaşık karbonat attığınızda köpürcükler, kaparcıklar çıkıyosa erkek çıkmazsa hiç bir değişiklik olmazsa kız oluyomuş😊
Kubra-1990 2011iremokan2017 sizde peki tuttumu acaba ben de şimdi çok merak ettim denemek istiyorum bana da 11+3 den%70 kız demişti merak içerisindeyim
gulls mevos_blt07 haftada tahminim var ama sylemicem demişti doktorumuz çok ısrar ettik ama yok zamanı gelince dedi tam 16da öğrendik tahminim doğru hareketli bir kız geliyor dedi hemen gördü hiç naz yapmadıı 😁😁😍😍
Turkan2135 mevos_blt07 bn 17haftalıkken doktora gitmiştim erkeğe bnziyor dedii sonra 20haftalikken gene gitim tamam erkektir dedii
Snnraltnn mevos_blt07 12 haftalıkken %70 kız olduğunu öğrendim :) kesin olarak 16. Haftada bilgi verebileceğini söyledi doktorum😍 ben de heyecanla bekliyorum 🤗
mry_mst Snnraltnn yaa bende sizinle aynıyım hatta bugün söyledi bana 12.hafta oldu bugün tam 😍 ama çok heyecanlı ve sabırsızım