Ysmnbebek mevos_blt07 17 de %90kiz olarak öğrendiğim cinsiyet, 19. Haftada %99 erkek olarak değişti 🙄😆
Gulfeem Ysmnbebek yaa yanılmak icin cok zor haftalar aslındaa. Özel miydi doktorunuz? Ultrason mu kötüydü acaba
Ftmakacmaz16 17.hafta kontrolümüze gittiğimzde doktorumuz gördü ama ben kağıda yazmasını istedim :) hastaneden sonra hemen gidip cinsiyet balonu yaptık eve geldiğimiz eşimle birlikte kız olduğunu öğrendik :)
gulsahgursoy Tuba11 neye göre söyledi bilemiyorum. Çünkü ben ekrana baktığımda hiçbir şey anlamamıştım. Tüm ölçümlerini yaptı en sonunda cinsiyetini öğrenmek ister misin dedi kız olacağını öyle söyledi🌸Şu an 30 haftalık olduk😌
mevos_blt07 Hycnl_mom canım herhangi bir doktora randevu oluşturuyorsun öncelikle muayene için,12. Haftaya geldiysen doktor senden ikili tarama testi istiyor ultrason ve kan tahlili için istekte bulunuyor. Ordan yönlendirirler zaten😊
mevos_blt07 Neslihan1903 ikili tarama için ultrasona girdim 12+3 deydim daha erken şuan için birdahaki kontrolünde baktır daha net olur dedi😊
Neslihan1903 mevos_blt07 devlet hastanesi sanırım orda bakmıyorlarmış detaylıda netleşir anca kuzum 20. Haftada 🤗
Azizaakova mevos_blt07 benim doktorum 12 hafta iken erkek olduğunu söylemişti. Çünkü erkek bebeklerin omurgaları paralel şekilde duruyor kız bebeğin ise düz şekilde duruyor demişti umarım yalnış hatırlamıyorum söylediği şeyi ve 17 haftada yine kontrole gidince erkek olduğu net dedi.
Kbrarz mevos_blt07 13+4te gittim erkek gibi dedi kordondo olabilir dedi 16.haftada tekrar var bakakim gostercekmi cunyirim kendini😊😊
Nazli8 misraerol 11’de bende erkek dedi. 11+5’de ikili testte kız dedi testi yapan doktor. Sonra kendi doktoruma gittim o yine erkek dedi. Şu an bebeğim birkaç gün önden gidiyor. 12 haftalık olmam lazım ama bebek 12+4 canım🙏🏽