Sevgiinur Selam arkadaşlar alışverişlerini tamamlayan anneler var mı ? Ben mobilyalar hariç daha hiç bir şey alamadım . 32 haftalığım 😰
Mertimm Sevgiinur Bende 34 haftada başlamıştım sıkıntı yapma ama her an hersey olacakmış gibi düşünüp hareket etmekte fayda var tabi ki ..
Matmazella Sevgiinur 33+4 deyiz daha dün son kargo geldi eksik kalmadı benimde bebeğinde çok şükür şimdilik😄 yıkayacağım ama onlar bana ben onlara bakıyorum 🥰ilk kızımda bu haftada çantam bile hazırdı 😄
Sevgiinur Mertimm çalıştığım için 32. Haftamda anca çıkabildim izne . Şimdi De yasaklar başladı hafta sonu çıkamıyoruz bi yere. Gün içerisine sıkıştırmaya çalışıyorum hep bir şeyler çıkıyor 🥺
Sevgiinur Hilalbattal01 sorma canım ya , çalıştığım için yetişemiyorum bu haftadan itibaren yapmaya başlayacağım ne olacagı belli olmaz 😰
Hiranur-Ecrin 30.haftadan önce herşeyi tamamladım şimdi diyorum iyiki almışım yoksa çıkıp ağlamazdım hiç o kadar ağırlaştı ki
Sevgiinur Hiranur-Ecrin bende hep istedim ilk başta yapmayı , ama hep erken de erken diye tutturdu kaynanamlar bende onlara güvendim keşke başıma buyruk gitseydim şuan bunları düşünmezdim😰
Matmazella Sevgiinur aman dikkat edin alışverişe çıkıyorsanız ben iğneden ipliğe online yaptım bu sefer bu durumda en sağlıklısı o bizim için🤷🏼♀️
Sevgiinur Mertimm 3 takım hastane çıkışım var bebeğimin özel yaptırmıştım hatta , kendimede 1 takım almıştım, bebek bakım seti almıştım geçende bebek çantası aldım onun dışında hiç bit şeyim daha hazır değil
tgb94 Mertimm ben de eminim beni rahat ettirmek için ellerinden geleni yaparlar ama ben de psikolojik açıdan düşünüyorum şu an bi risk yok tek başıma gidebileceğğmi düşünüyorum ama bakalım hayırlısı😓
Nslhnkr Sevgiinur tamam sıkmayın canınızı ptesiden itibaren durumunuz el verdiği sekilde yaparsınız stres aman yapmayın
Mertimm Sevgiinur Önemli olanları halletmişsiniz zaten gerisi de gelir merak etmeyin allah kolaylık versin ☺️
Sevgiinur Nslhnkr geç olsun güç olmasın diyorum ama ne olacagı de belli değil , aynen canım bakalım İnşAllah bu haftaya sıkıştırırım
Sevgiinur Matmazella ay ben bi halledeyim de hepsini sagolsun ablalarım halleder ütü yıkama yerleştirmeyi 😃
Sevgiinur Matmazella bazen kafayı yemek üzere oluyorum vala , ne hala gelmişiz özgürce alışveriş yapamıyoruz sevdiklerimize sarılamıyoruz 😔 en çok düşündüğüm şey de hastanede tek olacagım